Rénergie French Lift™ nova je tajna ljepote kada se radi o njezi kože, a može se pohvaliti bogatstvom visoko učinkovitim proizvoda koji su istovremeno jednostavni za korištenje. Kombinacija odražava Lancômeova dvadesetogodišnja nastojanja da svakoj ženi ponudi najučinkovitije rješenje u njezinoj želji za mladenačkim izgledom kože

lancome renergie french lift

Lancôme, glavni inovator kozmetike protiv starenja u posljednjih 20 godina, u svojoj formuli koristi spoj najučinkovitijeg aktivnog sastojka koji donosi dugoročne rezultate vidljive u trenu. U borbi protiv opuštene kože, razvili su učinkovit proizvod za njegu kože koji je uključen u slavnu Rénergie liniju. Koristi jedinstvenu tehnologiju koja spaja aktivne sastojke i energijom osigurava čvrstoću.

Spajanjem užitka i učinkovitosti, izrazito zrnata i elastična tekstura u trenu se rastapa u dodiru s kožom i stvara svilenkasto gladak gornji sloj na površini. Ritualom Rénergie French lif vaša je koža tonirana te izgleda zaglađeno i učvršćeno, kao da je podignuta i ponovno ispunjena energijom. Volumen lica doima se iznova oblikovan, a linije lica podignute.

Kako bi svakoj ženi pružio blagodati suhe masaže, poput onih koje izvode stručni terapeuti, Lancôme je dizajnirao pribor jednostavan za uporabu s tehnikom koja se usvaja brzo i jednostavno. Nudi opijajuće iskustvo sa ciljanom učinkovitošću u kojoj svaka žena u udobnosti svoje vlastite kupaonice može uživati koliko god želi.

Disk Rénergie French Lift ženama omogućava učinkovito masiranje kože i pojedinih dijelova lica, pružajući blagodati nalik onima koje pruža masaža stručnjaka. Njegov ergonomski oblik nudi idealnu ravnotežu gipkosti i otpornosti, reproducirajući djelovanje koje imaju ruke terapeuta za ljepotu. Silikonska tekstura pojačana uklesanim V motivima s prednje strane diska, pomaže optimalnom zahvaćanju kože te time i učinkovitijoj stimulaciji donjih slojeva kože.

Razvijena od strane stručnjaka s instituta Lancôme, ova se jedinstvena masaža izvodi korištenjem diska. Metoda se izvodi u 4 koraka, sa specifičnim pristupom „per zone" kojim se postižu sveobuhvatni rezultati liftinga lica. Masaža se izvodi na početku noćne rutine njege kože, na suhoj koži, tj. savršeno očišćenoj, goloj koži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.