4 Labella iz nove linije Labello Pure&Natural, prava su gurmanska uživancija za usne - njihovi su sastojci neodoljivi - možete birati - med i mlijeko, limun i maslinu, kamilicu i neven, mentu i minerale... Odaberite favorita i nosite ga uvijek uza se

labello pure and natural, milk and honeyLabello predstavlja četiri Pure & Natural inovacije kojima je svima zajednička jedna važna stvar - ne sadrže konzervanse, a njihove formule temelje se na organskom shea maslacu i prirodnom ulju jojobe, koji brinu za osjetljivu kožu usana, sprječavaju njezino sušenje i održavaju je savršeno glatkom.

Usne zahtijevaju posebnu njegu jer nemaju lojne žlijezde koje izlučuju esencijalne lipide te su utjecajima poput vjetra, suhog zraka i UV zračenju izložene bez zaštite. Svaki Pure & Natural Labello sadrži posebno odabranu kombinaciju prirodnih sastojaka koji odgovaraju različitim potrebama njege usana.

Med i mlijeko su za njegu ispucane kože usana, maslina i limun za suhe usne, kamilica i neven za osjetljive usne i ublažavanje upala, a menta i minerali za osvježenje i osnaženje.

Cijena: 18,10 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.