Tommy Hilfiger lansirao je nove mirise - idealne upravo za ljetne mjesece - dva za žene - Pear Blossom i Peach Blossom (prekrasne, svježe, iskričave mirise na bazi kruške i breskve, koji će oduševiti sve ljubiteljice laganih i osvježavajućih parfema...) te odvažni novi Hilfiger Man. Da ne govorimo kako nas je brzo i lako zavela ova mašnica!

tommy hilfiger, pear blossom, peach blossom, hilfiger man

Poklanjamo vam tri mirisna noviteta Tommyja Hillfigera, koji su totalni ljetni hit - dva ženska i jedan muški miris. Ženski mirisi su Pear Blossom i Peach Blossom - na bazi kruške i breskve - a Hilfiger Man je zavodljiv sportski miris drvenasto-orijentalne mirisne obitelji. Dobitnice su:

IVANA KRANJčEC, ZAGREB

GABRIJELA KNEžEVIć, VIROVITICA

IVANA TOMAšEVIć, REšETARI

Edicija mirisa Pear Blossom i Peach Blossom by Tommy Hilfiger utjelovljuje idealne ljetne mirise jer pršte svježinom zelene kruške (Pear Blossom) i senzualnošću sočne breskve (Peach Blossom). To su voćno-cvjetni mirisi, s momentima orijentalnih nota, kojim dominiraju tonovi pupoljka kruške i breskve, neroli, sandalovina, cedar, tonka, cimet... Mirise će voljeti sve žene koje vole osjećaj čistoće na svojoj koži, uz dašak svježine, voćnih nota i gurmanskih začina.  

Hilfiger Man je zavodljiv, muževan, sportski i stajliš miris za modernog muškarca. Iako je kategoriziran kao orijentalno-drvenasti miris, krasi ga svježina. Njime dominiraju note đumbira, kardamoma, mandarine, ananasa, sandalovine i ambre.

Mirisi su od srpnja dostupan u Iris i Douglas parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.