Pripremite svoju kožu za jesenske dane i pomozite joj da nadoknadi izgubljenu vlažnost nakon intenzivnog izlaganja suncu i moru. Uživajte u potpunom opuštanju tretiranjem Ayurvedskih marma točaka te blagom peelingu, maski za dubinsko čišćenje i masaži uljem vučjeg trna

after summer tretman lica u orgovniVećina nas je svojim izgledom najzadovoljnija ljeti. Odmorni smo, svježi, preplanuli i blistavi... Ipak, intenzivno izlaganje kože suncu i moru, oduzima joj prijeko potrebnu vlažnost, čak i onda kada je tijekom ljetnih mjeseci uredno hidratiramo i njegujemo. Upravo je zato važno nakon ljeta kožu regenerirati, vratiti joj vlagu, te potaknuti mikro-cirkulaciju kože lice.

Jesen donosi manje sunca, zagušljive uredske prostore, intenzivne obveze i svakodnevni stres, koji na kožu lica ne djeluju nimalo povoljno. Želite li zadržati sjaj i zdravlje kože, poklonite joj relaksirajući i regenerirajući tretman kao uvod u jesenske dane.

Kako biste što duže uživale u ugodnoj opuštenosti, predstavljamo vam tretman lica After Summer u Studiju za prirodnu njegu Orgona. Obnovite svoju kožu novim, potpuno prirodnim, certificiranim Primavera kozmetičkim proizvodima i pomozite joj nadoknaditi izgubljenu vlažnost nakon intenzivnog izlaganja suncu i moru. Uživajte u potpunom opuštanju tretiranjem Ayurvedskih marma točaka te blagom peelingu i maski za dubinsko čišćenje.

Masaža dragocjenim organskim uljima vučjeg trna zasigurno će vas oduševiti jer ulja posjeduju izrazita regenerirajuća svojstva te suzbijaju djelovanje slobodnih radikala. Na kraju odaberite preparate za dnevnu njegu od Nerolija i crnog ribizla ili od Ruže i nara i osvježeni zakoračite u nastavak dana.

Ovaj jedinstveni tretman u trajanju od 45 minuta Orgona vam nudi od 24. kolovoza do 30. rujna po posebnoj, promotivnoj cijeni od 139 kn.

www.orgona.com.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.