Uzbudljiva i svevremenska, nova Diorshow make-up kolekcija je poslastica za sve ljubitelje ljepote. Pod vodstvom kreativnoga genija Petera Philipsa, Dior donosi proizvode koji transformiraju i ističu ljepotu očiju s couture duhom...

deva cassel za dior, diorshow 2024

Već više od 20 godina Diorshow osigurava najbolje formule i vrhunske performanse kako bi zaljubljenice u savršen pogled ispod obrva mogle pokazati kreativnost i kreirati sjajne lookove. I ove sezone Diorshow priča se nastavlja pod palicom Petera Philipsa, kreativnoga direktora Diorova odjela za make up.

"Uvijek je uzbudljivo oživljavati make-up rutinu. Osjećam se kao da stvaram nešto što može zatvoriti puni krug. Ova rutina usredotočena je na moćnu šminku za oči: fantastične nijanse sjenila i vrhunske formule. Možete boldati look vodootpornom Diorshow olovkom i istaknuti trepavice uz novi Diorshow Maximizer 4D. Ukratko, ovo uzbudljivo lansiranje je prije svega fokusirano na - novi pogled.", kaže Philips.

deva cassel za dior, diorshow 2024

Nova kolekcija "oživljava" kultne proizvode - serum, sjenila i olovku za oči. Naravno, u inovativnom i couture duhu. Ambasadorica brenda je karizmatična glumica i model Deva Cassel, kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, koja je stala pred kamere fotografa Richarda Burbridgea i pokazala nezaboravna lica Dior žene.

Diorshow Maximizer 4D: savršena baza za trepavice do neba

Od 2010. godine, Diorshow Maximizer primer serum pojačava trepavice i ističe oči. Od volumena do uvijenosti i definicije, njegova nova formula sada je još učinkovitija, pružaju i četvrtu dimenziju: dužinu. Tekstura nalik balzamu omata trepavice i trenutačno povećava učinkovitost maskare. Formula je obogaćena ekstraktom plavog cvijeta koji daje mekoću i sjaj, ekstraktom cvijeta pamuka za revitalizaciju trepavica te hranjivim uljem cvijeta kamilice.

deva cassel za dior, diorshow 2024

Diorshow Mono Couleur: eksplozija boja na kapcima

Od nježnih do smjelih, Diorshow Mono Couleur sjenila osvajaju kapke bojom i kremastom teksturom. Visoko pigmentirana i dugotrajna, mogu se nanositi prstima ili četkicom, savršeno se blendajui za intenzivnu i postojanu boju. Formula je obogaćena vodom plavog cvijeta, koja osigurava udobnost prilikom nanošenja, i uljem bora koje pridonosi mekoći.

deva cassel za dior, diorshow 2024

Naposljetku, pametna četkica u obliku latica cvijeta omogućuje lako i intuitivno nanošenje, od suptilne linije uz trepavice do raskošnog sloja na cijelom kapku. Diorshow Mono Couleur sjenila dostupna su u paleti od 20 nijansi sa četiri spektakularna finiša - sjajnim, satenskim, metalik i mat.

Diorshow Stylo: intenzivna crta bez kompromisa

Za besprijekoran i postojan look, tu je vodootporna Diorshow Stylo olovka za oči koja obećava intenzivnu boju do 24 sata. S ultra-kremastom teksturom koja klizi po kapku, ova olovka se prilagođava svakom stilu - od suptilnih linija do dramatičnih efekata. Ugrađeno šiljilo omogućuje precizne crte pri svakom nanošenju.

deva cassel za dior, diorshow 2024

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.