Prirodna ulja dio su njege lica već stoljećima. Jednom kad ih isprobate i pronađete ono koje najbolje odgovara vašem tipu kože zasigurno ćete ih redovito koristiti. AlpStories ulja za njegu lica su 100% organska, što jasno apostrofira kvalitetu i benifite za vašu kožu

alpstories ulja

Ulja su s vremenom postala ključan dio njege i sve ih više žena koristi umjesto ili uz kreme. Razlog je širok dijapozon pozitivnog djelovanja koje imaju na kožu zbog čega se preporučaju za sve tipove. Ulja hrane kožu lica, daju joj potrebnu vlažnost i elastičnost te uklanjaju višak sebuma. AlpStories 100% organska ulja najbolji su izbor s obzirom da ne sadrže parabene, mineralna ulja, silikone, umjetne boje i sintetičke mirise.

alpstories ulja

AlpStories ulje jojobe vrlo je nježno zbog čega odgovara svim tipovima kože. Kod masne kože pomaže ukloniti višak masnoće, a u slučaju suhe kože lica potiče žlijezde lojnice na rad. Učinkovito prodire u kožu, te poboljšava njezinu fleksibilnost i elastičnost.

Za suhu kožu lice idealno je AlpStories ulje avokada zato što povećava proizvodnju kolagena te olakšava oštećenja prouzrokovana pretjeranom izlaganju suncu. Ulje avokada ima hidratantni učinak na suhu kožu, izuzetno je hranjivo i sadrži mnoge vitamine koji pomažu u pomlađivanju kože.

Iako je mnogima nezamislivo na masnu kožu lica nanositi ulje važno je znati da je riječ o zabludi. Masni tip kože često se tretira agresivnim proizvodima koji ju pretjerano isušuju zbog čega je prirodno ulje najbolji izbor. AlpStories ulje lješnjaka izvrsno je za sve tipove kože, a osobito masnu zato što ju čuva od prekomjernog lučenja sebuma i istovremeno hidratizira. Uz to smanjuje pore i učinkovito uklanja pigmentacijske mrlje ili ožiljke od akni.

alpstories ulja

AlpStories ulja najbolje je nanositi ujutro i navečer na očišćenu i navlaženu kožu lica, a mogu se koristiti za njegu kose i tijela.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.