Kozmetička kuća Avon predstavila je liniju proizvoda Avon Baby namijenjenih djeci starijoj od 6 mjeseci. Proizvode iz ove linije odlikuju njžne formule, ugodni mirisi te praktična pakiranja, a ne sadrže parabene niti umjetne boje

avon baby

Razvijeni uz poseban nadzor pedijatara, ovi su proizvodi dermatološki testirani, a njihove su formule obogaćene prirodnim sastojcima – kamilicom poznatom po umirujućim svojstvima i aloe verom za meku i zdravu kožu – te su hipoalergene i pogodne za osjetljivu kožu.

Proizvodi za kupanje iz linije Avon Baby ne sadrže sapun, lagani su i nježni – kupka za cijelo tijelo i šampon s formulom bez suza nježno čiste kožu i kosu, ne isušuju i ne iritiraju oči. Blaga formula je karakteristična i za proizvode za njegu kože koji se brzo upijaju, ne ostavljaju masne tragove i idealni su za masažu mališana pa tako umirujuće ulje i hidratantni losion za tijelo hidratiziraju i njeguju osjetljivu kožu. Bebe trebaju i posebnu njegu kako bi se spriječili osip i suhoća kože. Proizvodi iz linije Avon Baby za mijenjanje pelena sadrže formulu obogaćenu vitaminima A i D te stvaraju zaštitni sloj kako bi pomogli umiriti kožu i spriječiti osip. U ovoj su kategoriji dostupne vlažne maramice koje čiste i osvježavaju te krema za ublažavanje pelenskog osipa koja umiruje i sprečava iritacije.

avon baby

Uz kozmetičke proizvode, Avon nudi i dodatne „male pomagače" koji će majkama svakodnevicu učiniti jednostavnijom – ručnik s kapuljačom i rukavicu za kupanje, toaletni set za bebe, stalak za potrepštine, podlogu za presvlačenje te torbu za mame.

Ovi se praktični proizvodi mogu nabaviti u katalogu kampanje 12 po cijenama od 47 do 179 kuna, dok su kozmetički proizvodi iz linije Avon Baby dostupni po cijenama od 7 do 23 kune.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.