Vjeruje se da, prema feng shuiju, biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva, stoga se još zove drvom sreće i novca. Sve to bilo je zanimljivo laboratoriju talijanske tvrtke L’Erbolario koji je u kozmetiku koju stvara utkao aktivne sastojke biljke žad, toliko blagotvorne za našu kožu da joj pružaju baš sve što ona treba

lerbolario darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svoj paket proizvoda L'Erbolario Žad (koji sadrži po parfem te gel za njegu lica i ruku), su:

MIRELA KORAJAC, ĐAKOVO

VLATKA RADAN, DUGOPOLJE

DRAžENKA MIHOLčIć, VARAžDIN

lerbolario darivanje

Parfem L'Erbolario Albero di Giada - Žad je čaroban citrusno-cvjetni miris. Baš kao što i biljka žad otpušta pozitivnu energiju, tako će i žena koja nosi ovaj parfem iz L'Erbolario laboratorija zračiti pozitivom i šarmom. Gornje note ovog svježeg mirisa su bergamot, limun, gorka naranča, egzotična verbena i crni ribizl. Srednje note čine cvijet drva žada, ljubičica, magnolia, žuta i bijela ruža. Bazne note su bijeli mošus, Virginia cedrovina, amber, lišće bijelog čaja. Parfem dolazi u bočici od 50ml.

Žad gel za čišćenje ruku i lica s efektom svile sadrži sitne čestice kristala s efektom posvjetljivanja te održava balans epidermisa. U doticaju s vodom poprima teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile. Tu su i aktivne tvari iz ulja pamuka koje kožu čine nježnom, te aminokiseline ječma koje stvaraju zaštitni film, te sa svakim novim korištenjem ona postaje zdravija i nahranjenija. Ovaj je proizvod namijenjen svim tipovima kože pa čak i najosjetljivijoj. Dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom za savršeno doziranje te recikliranoj kartonskoj ambalaži. Za čišćenje lica potrebno je istisnuti jednu do dvije doze u ruku, razmazati dok se ne stvori pjena, a zatim nježno umasirati na lice i isprati. Za pranje ruku potrebne su jedna ili dvije doze proizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.