Vremena su se promijenila i mi smo im se prilagodili! Promijenili mo prioritete i stavili zdravlje kože u prvi plan. Trenutni trendovi sve više stavljaju naglasak na pravilnu njegu kože i odabrane proizvode koji tome pridonose. Real Techniques vam donosi  novi  komplet za GLOW izgled tena koji  pokriva sve vaše potrebe za blistavim izgledom! Predstavljamo vam limitiranu kolekciju Sponge+! 

real techniques spuzvice

Vremena su se promijenila i mi smo im se prilagodili! Promijenili smo prioritete i stavili zdravlje kože u prvi plan. Trenutni trendovi sve više stavljaju naglasak na pravilnu njegu kože i odabrane proizvode koji tome pridonose. Real Techniques vam donosi novi komplet za GLOW izgled tena koji pokriva sve vaše potrebe za blistavim izgledom! Predstavljamo vam limitiranu kolekciju Sponge+!

real techniques spuzvice

Svaka koža ima svoje jedinstvene potrebe i stvara vlastiti njegujući “koktel”, a personalizirana njega pružit će vam rezultate za kojima žudite. Real Techniques sa svojom limitiranom kolekcijom Sponge + nudi cijeli niz spužvica za pokrivanje svih koraka u vašoj rutini njege kože. Izvucite maksimum iz svoje rutine!

real techniques spuzvice

Miracle Cleanse Spužva u kombinaciji sa sredstvom za čišćenje lica za uklanjanje nečistoća izglađivanje pora što rezultira mekom, glatkom kožom za ravnomjerno nanošenje šminke. Miracle Skincare spužva za njegu kože poboljšava obnovu stanica, pomaže odčepiti pore i odstraniti prljavštine i druge nečistoće. Uparite je s vašim omiljenim tonerima, serumima i hidratantnim kremama za dublju primjenu. Miracle Complexion Spužva je naša spužvica za šminku broj 1 koja će pružiti besprijekornu primjenu za prirodni sjajni završetak. Kombinirajte s bilo kojom tekućom podlogom i koristite vlažnu ili suhu.
Istražite ostatak Spužva+ Miracle Beauty bara!

real techniques spuzvice

Uljepšajte svoju šminku uz Glow Finish Blend Extender

Poprskajte Glow Finish Blend Extender na svoju spužvicu i pritisnite na kožu nakon što nanesete podlogu za čaroliju šminke. Glow Finish osvježava i blenda dok ''zaključava'' vašu bazu. Ekstender se također može raspršiti izravno na lice za brzo osvježenje. Obogaćen vitaminskim kompleksom sjaja s vitaminom C daje vam prirodan sjaj. Osim toga, elektroliti koji osiguravaju dublju hidrataciju i obnavljaju barijeru kože za stalnu hidrataciju koja nam je svima potrebna. Glow Finish je pogodan za putovanja sa zaključanim poklopcem i savršene je veličine za baciti u torbu. Uvijek ponesite svoj sjaj u pokretu!

real techniques spuzvice

Satin Finish Blend Extender
Poprskajte Satin Finish Blend Extender na svoju spužvicu i pritisnite na kožu nakon što ste nanijeli podlogu. Saten Finish osvježava i blenda dok pričvršćuje vašu bazu. Ekstender se također može raspršiti izravno na lice za brzo osvježenje. Obogaćen niacinamidom za smanjenje sjaja, pojavu pora, zamagljivanje finih linija i poboljšanje teksture. Niacinamid pruža nevjerojatne prednosti za njegu kože koje će vam pomoći da bolje iskoristite svoju šminku

real techniques spuzvice

Cijela kolekcija djeluje antimikrobno na vašu kožu do 30 dana, što znači da inhibira stvaranje bakterija i mikroba. Spužva nakon svake upotrebe ostaje svježa, čista i dugo upotrebljiva. Uz Real Techniques spužvice njega kože i šminkanje postat će dio vaše rutine, što će biti prava terapija za vaše tijelo!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.