Zašto pokušavati biti savršena kad zadovoljstvo dolazi iz prihvaćanja sebe, svojih mana i svega onoga što te učinilo takvom kakva jesi? Avon te poziva da bezuvjetno voliš sebe i da pozoveš sve koji su ti važni da i slave svoju istinu. Pridruži se prekrasnoj Evi Mendes i postani dio #WearYourTruth pokreta

avon eve truth

Moderna djevojka danas osjeća toliko pritiska da često zaboravlja što ima i teško pronalazi sebe. Upravo zato Avon lansira novi parfem, novu mirisnu priču: Eve Truth EdP, uzbudljiv miris kojim prihvaćaš i slaviš sebe, sve svoje kvalitete - savršensti i nesavršenosti.

avon eve truth

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu Eve Truth ženu. Od komičnih uloga do dramskih likova, Eva je poznata po predanosti svakom filmu. Izvan ekrana, unosi istu strast u osobna nastojanja, bilo da je riječ o obiteljskom životu, dobrotvornom radu, poslu kreativne direktorice vlastite kolekcije šminke i linije odjeće. Njezina jedinstvena ljepota i autentična osobnost utječu na žene diljem svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne Eve kolekcije.

"Život je kolekcija priča, naših priča. Počašćena sam što sam dio Avonove priče koja osnažuje žene te lice Eve Truth mirisa koji odražava dubinu žene i poziva je da prihvati svoju istinu, da uživa u potpunom iskustvu mirisa koji utjelovljuje modernu ženu", kaže Eva.

avon eve truth

Eve Truth parfem spaja nježne cvjetne, energetsko-voćne i senzualnu mineralnu notu koje reflektiraju današnju ženu, sigurnu u sebe i svoju istinu. Dizajnirao ga je i kreirao jedan od vodećih svjetskih parfumera Laurent Le Guernec, koji otkriva kako je istraživao vlastite dubine i promišljao kako emocije pretočiti u miris.

"Cilj mi je bio da osoba koja nosi ovaj miris osjeti unutarnje zadovoljstvo, jer ono što dolazi iznutra čini  Eve Truth ženu ispunjenom i lijepom u svim aspektima", kaže Laurent Le Guernec o svom novom mirisnom uratku.

avon eve truth

U top notama Eve Truth mirisa osvajaju osvježavajuće tropske note svježe karambole koja se miješa sa sočnim narom. Na to se nastavljaju nježni božur, bogate gardenije i elegantne roza frezije, dok bazu mirisa "drži" topli baršunasti mošus, intenzivni jantar i slatki cedar.

avon eve truth

Za kraj, ali ne manje važno, ekskluzivni sastojak mirisa je mineralni magnetit koji ima najveću magnetsku jačinu od svih prirodnih minerala na Zemlji. Living Magnetite predstavlja auru prave ženstvenosti, istinskog i prirodnog ja koji je utkan u Eve Truth miris i potiče vas da slavite svoju istinu i budete dio #WearYourTruth pokreta.

U Avon katalogu cijena:
EVE Truth Edp, 50 ml u setu s mirisnim losionom za tijelo, 119,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.