Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti

avon life by kenzo takada

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju duet prekrasnih mirisa Avon Life by Kenzo Takada - miris za nju i za njega - su:

BISERKA PUNČEC, STUBICKE TOPLICE

MARIJA ZORIĆ, SPLIT

Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

“Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta.” kaže Kenzo Takada. "Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, suradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čudesa koja nalazimo u svijetu prirode.", zaključuje Kenzo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.