Jedanaesta Sisterlove kolekcija essence & Catrice dolazi uz moto "Back to the roots" i inspirirana je jedinstvenim Disneyjevim likovima Mickey Mouseom i Winnie the Poohom. I želimo je cijelu jer je naprosto neodoljiva! 

catrice essence disney make up kolekcija jesen 2023

Djetinjstvo bez Disneyja? Nepojmljivo! Dragi likovi koji se uvijek drže zajedno, podržavaju jedni druge i tako su dragi podarili su nam bezbroj prekrasnih trenutaka. Jedanaesta Sisterlove kolekcija essence & Catrice nosi moto "Back to the roots" i inspirirana je jedinstvenim Disneyjevim likovima Mickeyjem Mouseom i Winniejem the Poohom.

catrice essence disney make up kolekcija jesen 2023

U limitiranoj kolekciji nalaze se proizvodi u koje su uklopljeni poznati likovi poput Mickey Mouse i Winnie The Pooh kojima se kroz makeup vraćamo svojim korijenima Uz preslatke proizvode možemo se prepustiti nostalgiji i stvoriti odličan makeup look!

catrice essence disney make up kolekcija jesen 2023

Uz popularne Disneyjeve klasike možemo se prepustiti nostalgiji: simpatični medo željan meda, Piglet i Tigger ili Mickey, Minnie Mouse, Donald, Daisy Duck i Pluton oblikovali su naše djetinjstvo i pružili nam nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima. Proizvodi iz kolekcije inspirirani divnim Disney likovima nezaobilazna su oprema za ljubitelje Disneya koji vole oživljavati lijepe uspomene.

catrice essence disney make up kolekcija jesen 2023

Limitirana kolekcija sadrži proizvode za oči, usne i lice, kao i lakove za nokte u trendi nijansama. Visoko pigmentirana sjenila, highlighteri, bronzeri i ulja za usne stvaraju cool make-up izgled, a brojni alati pomažu nam da lijepo prođemo kroz dan: od praktičnog Kabuki kista do uvijača za trepavice.

catrice essence disney make up kolekcija jesen 2023

Kolekcija Sisterlove također nudi učinkovite proizvode kao što su ulje za nokte i zanoktice ili hidratantne jastučiće za oči za uživanje u satima Disneyjevih klasika. Ambalaža ovih slatkih proizvoda koje morate imati pojedinačno je inspirirana našim slatkim Disneyjevim prijateljima, što ih čini pravim kolekcionarskim predmetima za vas ili vaše najbolje prijatelje!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.