Nova Clump Defy Extensions maskara iz Max Factor False Lash Effect obitelji je 3 u 1 maskara koja omogućuje 200% više volumena i dužinu, zadržavajući savršeno razdvojene trepavice uz 0% grudica

max factor clump defy extensions

Zahvaljujući volumenskoj formuli s vlaknima za produživanje u kombinaciji s inovativnom četkicom, nova Max Factor maskara pruža dužinu i volumen, a sprečava pojavu grudica. Ima gusto formirane čvrste čekinje koje onemogućuju stvaranje grudica, dok nanose dovoljnu količinu formule maskare kako bi se postigao ekstreman volumen.

Trenutno, što se maskara tiče, žene se odlučuju između volumena ili dužine, riskirajući da što više nanose maskaru, trepavice gube uredan izgled i formiraju se grudice. S novom Clump Defy Extensions 3 u 1 maskarom, grudice su stvar prošlosti – trepavice su savršeno definirane, zavidnog volumena i dužine i bez grudica, jer svaka se trepavica broji!

max factor clump defy extensions

Clump Defy Extensions maskara sadrži voskove i glinu koji kreiraju volumen i vlakna za produživanje. Formula maskare omogućava i dodatno nanošenje tijekom dana.

Cijena: 98,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.