Proizvodi iz već poznate NIVEA Q10 linije za njegu tijela sadrže koži srodan koenzim Q10 koji se prirodno nalazi u našoj koži. No, njegova razina se smanjuje kako starimo, a uslijed toga stanice gube svoju sposobnost regeneracije i zaštite. Zato već poznata formula NIVEA Q10 Firming mlijeka i losiona za tijela od sad u sebi kombinira dva moćna antioksidansa - Q10 i Vitamin C

nivea q10 njega za tijelo

Zahvaljujući tome, nova formula učinkovito smanjuje oksidativni stres iz okoliša, a vitamin C u kombinaciji s koenzimom Q10 pomaže u zaštiti stanica i strukture kože. Nove formule poboljšavaju elastičnost kože, pokazuju vidljive rezultate već za deset dana. Koža izgleda zamjetno ljepše, čvršće i glatko.

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoje omiljeno mlijeko/losion za njegu tijela iz NIVEA Q10 linije, su:

MARINA BASREK, DUGO SELO

MIRJANA PLEćAš, POREC

IVA JURJEVIć, SPLIT

S linijom proizvoda za njegu tijela NIVEA Q10, svaka žena se može osjećati dovoljno samopouzdano da pokaže svoje prekrasno, čvrste noge ovog ljeta.

NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs losion - nova formula je obogaćena koenzimom Q10 i mentolom, za trenutno osvježenje nogu i vidljivo čvršću kožu u deset dana - brzo upijajući losion intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

NIVEA Q10 Firming losion za tijelo - poboljšana formula sa snažnim antioksidansom Q10 i vitaminom C učvršćuje kožu i poboljšava njenu elastičnost u samo deset dana – brzo upijajući losion intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

NIVEA Q10 Firming mlijeko za tijelo - poboljšana formula sa snažnim antioksidansom Q10 i vitaminom C učvršćuje kožu i poboljšava njenu elastičnost u samo deset dana – hranjivo mlijeko za tijelo intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.