Od jutra ste u akciji, trening, dijete ili poslovne obaveze omele su vašu make-up rutinu. NIVEA vam donosi prikladan i učinkovit proizvod koji će riješiti sve vaše probleme s "umornim pogledom" i postati omiljeni stanovnik vaše torbice

nivea cellular 3u1 korektor

Sve što vam treba nalazi se u kompaktnom pakiranju NIVEA Cellular 3 u 1 korektora za njegu područja oko očiju koji kombinira moć prekrivanja pudera i njegu protiv starenja. Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji učinkovito prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gdje na licu. Zahvaljujući laganoj teksturi i tri različite nijanse, može se korisititi neovisno o području lica i namjeni - kao "highlighter", bronzer, za naglašavanje kontura, sakrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up dok jurite sa sastanka na sastanak.

nivea cellular 3u1 korektor

Jednostavan za korištenje i dovoljno mali da može stati u baš svaku torbicu i uvijek vam biti nadohvat ruke. Za svjež i blistav ten u jednom kliku od sada će se brinuti NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju! Prekriva tamne krugove ispod očiju, daje koži blistav izgled, pruža 24 satnu hidrataciju, a čisti hijaluron vidljivo smanjuje sitne i izražajne bore.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.