Bilo da je riječ o mrljama koje su posljedica akni ili izlaganja suncu, žene bez obzira na godine dijele isti problem kada je u pitanju koža lica: diskoloracije. Budući da se ovakvi nedostaci najčešće samo prikrivaju make upom, Avon za problem neujednačenog tona kože nudi inovativno rješenje – Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija

avon anew clinical absolute even

Novi Avonov serum karakterizira blaga formula s kompleksom DSX-7 Corrector koji djeluje na sedam različitih tipova diskoloracija: tamne pjege, pjegice, crvenilo, tragove akni, smeđe mrlje, nejednaki ton i pojavu žućkastih tonova kože. Tajna učinkovitosti kompleksa DSX-7 Corrector krije se u kombinaciji dva komplementarna oblika vitamina C koja sprječava proizvodnju melanina na razini stanica te na taj način poboljšava ton kože i umanjuje hiperpigmentaciju.

Čak se 9 od 10 korisnica složilo kako je rezultat djelovanja Absolute Even Tretmana vidljiv već nakon dva tjedna kada su diskoloracije smanjene, a izgled beživotne kože u potpunosti transformiran. Njih 92% potvrdilo je da neujednačenost tena u potpunosti nestaje nakon samo četiri tjedna korištenja tretmana.

„Ono što kožu čini starijom nisu samo linije i bore već i diskoloracije koje također dodaju godine izgledu kože. Uistinu sam impresionirana rezultatima koje serum Anew Clinical Absolute Even pokazuje te njegovom djelotvornošću u smanjenju različitih tipova diskoloracija kod različitih tipova kože", rekla je dr. Cheryl Karcher, Avonova savjetnica za dermatološka pitanja.

avon anew clinical absolute even

Anew Clinical Absoute Even Tretman za korekciju diskoloracija nanosi se ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, nakon čega se nanosi uobičajena krema. Proizvod se može pronaći u katalogu kampanje 5 po cijeni od 149 kuna, a u sklopu linije dostupna je i krema za korekciju diskoloracija po cijeni od 119 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.