Božićna kolekcija prvog hrvatskog brenda luksuznih svijeća s prirodnim sastavom - Moel - je tu, a četiri nova jedinstvena mirisa, koje najavljuje i raskošna reklama, odmah poželimo kao idealan poklon za savršen kućni ugođaj u hladnim danima koji dolaze

moel darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju luksuzne setove hrvatskog brenda Moel (svaki set objedinjuje 4 visokokvalitetne mirisne svijeće, s posebnim aromama kreiranima upravo za blagdansko doba koje je pred nama), su:

SNJEžANA JURIšA, KOPRIVNICA

DORA ŠTEFAN, ZAGREB

Christmas Tree, Merry and Bright, Christmas Eve i Gingerbread Cookie imena su najnovijih mirisnih kreacija božićne kolekcije Moel, a osim samih mirisa novitet je i ekskluzivno set izdanje koje sadrži cijelu kolekciju u još luksuznijem pakiranju. O ugođaju i duhu ovogodišnje blagdanske kolekcije najbolje govori priča snimljena u jednoj od najljepših palača Gornjega grada u Narodnom domu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, koja nas odvodi u svijet starog glamura i daje naslutiti kako svi mirisi imaju specifične, kompleksne i ugodne mirisne note-poput skupocjenih parfema. Režiju, snimanje i montažu potpisuje renomirana hrvatska produkcijska kuća All in One na čelu s jednim od najtalentiranijih producentskih kreativaca Markom Zeljkovićem- Zeljom, a u suradnji s producentom Petrom Milićem i Hommage produkcijom.

moel darivanje

Nova kolekcija svijeća Moel ekskluzivno se prodaje u obliku luksuznog božićnog poklona koji uključuje sva četiri mirisa. Christmas tree s osnovnim suptilnim drvenastim notama te notama balzama, cedra, sandalovine i jelove igle nadopunjene citrusnim i cvjetnim notama predstavlja miris prave božićne jelke. U sličnom tonu je i Merry and Bright koji sadrži mirise bora, jantara i mahovine u kombinaciji sa svježinom limuna, eukaliptusa i cvjetnim notama jasmina i lavande te neodoljivo podsjeća na čistoću snježnih pahulja.

moel darivanje

Christmas Eve je miris koji možda najbolje utjelovljuje svečanost blagdanskog razdoblja, donoseći arome korice limune i naranče, pomiješane sa začinima poput cimeta, đumbira, majčine dušice i muškatnog oraščića. Posljednji, ali jednako raskošan, miris božićne kolekcije je Gingerbread Cookie koji kombinacijom mirisa meda, vanilije, papra, cimeta i đumbira oživljava miris domaćih paprenjaka koje su radile naše bake.

moel darivanje

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Njihove su svijeće veganske i izrađene su isključivo od prirodnog sojinog voska. Ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i brojne druge probleme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.