Stigla je kultna mirisna kreacija kuće Dior u malo izmijenjenom izdanju - Miss Dior Blooming Bouquet, koji je sve ono što nam treba u ovim hladnim danima: eksplozija svježine, strasti, sunca... Čaroban i tek rascvjetali proljetni vrt uz koji ćemo definitivno lakše dočekati proljeće! 

miss dior blooiming bouquet 2023

Ova je godina započela sjajnim mirisnim vijestima. Dior ponovo lansira Miss Dior Blooming Bouquet. Posljednje izdanje predstavljeno je 2014., a prethodila su mu dva Miss Dior Cherie iz 2007. i 2011. godine. Svjež i nježan, novi Miss Dior Blooming Bouquet je poput raskošnog buketa tek procvjetalog cvijeća, uz koji ćemo definitivno lakše prezimiti.

miss dior blooiming bouquet 2023

Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette otvara se notama kalabrijskog bergamota i slatkoga graška, koji obavijaju čarobno srce mirisa - kraljice ruže iz Damaska i božure, pojačanih kalabrijskim bergamotom. Bazu mirisa "drži" bijeli mošus.

dior miss dior blooming bouquet

Bočica Miss Dior Blooming Bouquet ukrašena je couture mašnom kultnog mirisa Miss Dior: raznobojnom jacquard vrpcom, istovremeno profinjenom i nježnom. Zaštitno lice parfema je i ovaj put čarobna Natalie Portman, uhvaćena u slikama punim sunca i svježine, koja poručuje: ljubav je buket!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.