Zadig & Voltaire nas ponovo osvaja parfemskim putovanjem u srce Pariza, ali ovaj put uz uzbudljiviji i intenzivniji noćni preokret. This is really her! i This is really him! su najnovije kreacije francuske modne kuće, a inspirirane su energijom i strašću ljubavi koja se rađa i cvjeta pod nebom Pariza

zadig&voltaire this is really her

Zadig & Voltaire nas vodi u šetnju ulicama Pariza, ali ovaj put u srce same noći. This is really her! i This is really him! najnovija su izdanja popularnih mirisa, a njihova priča govori o intenzivnoj ljubavi i strastvenoj avanturi pod sjajem pariškim nebom.

zadig and voltaire parfemi 2024

This is really her! je cvjetno-amber miris koji je kreirala Sidonie Lancesseur. U gornjim notama osvojit će vas pikantni ružičasti papr i aromatični bosiljak. Srce parfema otkriva suptilnu eleganciju ruže uz neočekivano gurmanski akord kestena. Završnica je topla i smirena, zahvaljujući mješavini meda, pačulija i vanilije.

zadig and voltaire parfemi 2024

This is really him! potpisuje Nathalie Lorson. Drvenasto-jantarni miris na prvu će vas razbuditi svježom citrusnom eksplozijom grejpfruta i limuna. Srce otkriva elegantnu i senzualnu naranču u cvatu, dok vas baza parfema obavija toplim i misterioznim tonovima drveta palo santa i ambre.

zadig&voltaire this is really her

Oba parfema su intenzivna i bezvremenska. Bočice reflektiraju svjetleće i uzbudljive noći Grada svjetlosti. This is really her! dolazi u prozirnoj ružičastoj bočici, dok This is really him! krasi srebrna boja koja podsjeća na sjene pariških ulica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.