Danas, 31. srpnja, je taj dan - kada slavimo Međunarodni dan orgazma i žensku sposobnost da doživi više orgazama tijekom jednog spolnog odnosa. Ovo ćete htjeti pročitati do kraja…

lelo report

Biti stručnjak u polju ljudske seksualnosti dolazi s velikom cijenom; LELO konstantno mora testirati, istraživati i eksperimentirati na pojedincima koji su spremni prepustiti se intenzivnom zadovoljstvu (informativno: nijedan sudionik nije ozlijeđen u procesu.) Tijekom našeg traganja za boljim, jačim i dužim orgazmom, saznali smo kako ženski orgazam ne poznaje granice. Višestruki orgazmi su rijetko spominjana tema, osobito ako uzmemo u obzir da se mnogi muče s time da dosegnu vrhunac... Za početak, za istraživanje tijela potrebno je mnogo vremena i strpljenja (kao i vrhunske igračke, mig mig). Povijesno gledajući, ženski orgazam je često stavljan u okvire trivijalnog i o njemu postoji puno manje istraživanja nego o muškom vrhuncu. No mi smo tu da to ispravimo.

Zahvaljujući radu revolucionarnih istraživača, tijekom 1970-ih, kao što su Alfred Kinsley, Virginia Johnsons i William Masters, sada možemo pričati o višestrukim ženskim orgazmima, za koje se ranije smatralo da su anatomski nemogući. Jeste li ste znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili? Tijekom našeg istraživanja otkrili smo da žene puno lakše postignu vrhunac tijekom solo-igre jer je mogućnost stvaranja savršenih preduvjeta za orgazam (kao što su položaj, raspoloženje, okruženje … da spomenemo samo nekoliko) raste eksponencijalno kada je žena usredotočena samo na svoje potrebe. Užitak koji dolazi s otkrivanjem vlastite oh-formule ne može se mjeriti, a to će otkriće dovesti i do puno većeg užitka u odnosima s partnerom.

lelo report

U čast ženama i njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti višestrukih orgazama (u idealnim uvjetima), predstavljamo četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje će vam, nadamo se, pružiti inspiraciju za vruće nedjeljnje aktivnosti. Kako kažu – ne možete voljeti drugoga dok ne zavolite sebe. Tako da, dame, istražimo!

1.) 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 98-99 % muškaraca.
Vrijeme je za alarm, 2019. je i vrijeme je da se primimo posla! I to mnogo posla! Nitko vas ne može zadovoljiti ako ne možete zadovoljiti sebe. Vrijeme je da podignemo te brojke!

2.)  Samo 18 % žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa.
Postoji mnogo, mnogo načina za postizanje orgazama, a klitoralni orgazam je među najpopularnijima. Uložite u ogledalo, lijepu igračku, i vrijeme je da zavolite ono što vidite, a nakon toga tko zna što nosi dan pred vama.

3.)  50% žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre.
Aha! Potrebno je puno vremena i prakse da biste bili sinkronizirani s partnerom, kamoli da postignete optimalne multi-uvjete. Postavite sebi i svom partneru cilj, a nakon toga vježbajte, vježbajte, vježbajte – sami.

4.)  Prednosti masturbiranja...
To je najsigurniji seks za žene (nema trudnoće, spolnih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.