Ove zime neka uz vas uvijek bude prekrasna baršunasta kozmetička torbica s potpisom Vichy! U njoj se krije omiljena Vichy njega za lice, tijelo i kosu

vichy blagdanski setovi

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju neodoljivu Vichy baršunastu kozmetičku torbicu, u kojoj se nalazi putno pakiranje neke od najpoznatijih Vichy njega za lice, tijelo i kosu, su:

SANDRA MAMIć, VIšKOVO

MATEJA GLAVAš, BIZOVAC

ZDENKA HODAK, ZAGREB

Život kože je dinamična ravnoteža koja se mijenja iz dana u dan i ovisi o različitim unutarnjim i vanjskim čimbenicima te je potrebno o njoj brinuti svakodnevno, posebno zimi. Vichy smatra da bez obzira na dob, stil života ili tip kože, uz odgovarajuću rutinu čišćenja i njege, koža može biti preoblikovana i postići svoj ideal. U blagdansko vrijeme neka, osim lampica i božićnih ukrasa zablista i vaša koža!

U nadolazećim hladnim danima, koža lica zahtjeva posebnu njegu kako bi zadržala svoju prirodnu blistavost i ugodu, stoga je za vrijeme blagdana nagradite! Uživajte u svojoj omiljenoj Vichy njezi za lice, tijelo i kosu, i to u prekrasnoj baršunastoj kozmetičkoj torbici!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.