La Roche-Posay razvija njegu za svaki tip kože, za sve uvjete izlaganja suncu i za cijelu obitelj, a novo mlijeko za tijelo protiv sunca Anthelios XL ima zaštitni faktor 50 - za sve vas koji imate jako svijetlu put, više nema brige

anthelios xl, spf 50Anthelios mlijeko za tijelo SPF 50+ s termalnom vodom La Roche-Posay sadrži filtere Mexoryl SX i XL kako bi osiguralo fotostabilnu zaštitu od UVB i UVA-zraka i dugotrajnu zaštita kože od UVA-zraka. Baršunaste je i hidratantne tekstura te ne ostavlja bijeli trag ni mastan film na koži. Sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, prirodno bogatu selenom koji jača obranu kože od slobodnih radikala.

UVA-ultra zaštita razvijena je na razini zahtjeva viših od europskog standarda, za filtriranje najviše UVA zraka što je moguće, odgovornih za štetne učinke, prerano starenje te koje doprinose razvoju kožnih tumora.

Anthelios 50+ pruža zaštitu i u srcu epidermisa - pravi stanični zaštitnik, ekstrakt Senna alata upotpunjuje djelovanje filtra i tako omogućuje Antheliosu da učinkovito štiti kožu od staničnih oštećenja uzrokovanih UV zrakama.

Cijena: 148,43 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.