Nema razloga da se znakovi umora i vremena vide na vašoj koži kad postoji način da se pomladite u samo nekoliko tjedana. Sitne bore, tamne mrlje i obješena koža postat će prošlost zahvaljujući revolucionarnim Neostrata Skin Active Retinol + NAG Complexu koji sadrži čisti retinol u mikrokapsulama

neostrata

Vodeći svjetski stručnjaci u zaštiti kože od starenja kreirali su moćnu formulu koja obnavlja potpornu strukturu kože djelovanjem iznutra prema van. Snažan kompleks Neostrata Skin Active Retinol+NAG Complex osigurava koži 0,5%-tni čisti retinol i patentirani Neoglukozamine® koji pomažu u izgradnji prirodnog kolagena, zaglađuju i učvršćuju kožu, tako da sitne bore i linije postaju manje vidljive, a koži vraćen izgubljeni volumen.

Primjena Neostrata kompleksa je jednostavna. Svježina i djelotvornost proizvoda održavaju se posebno dizajniranom pumpicom bez pristupa zraka. Sve što trebate učiniti je nanijeti manju količinu jednom ili dvaput tjedno navečer na čistu kožu. Učestalost nanošenja možete mijenjati na svaki drugi dan, pri čemu valja izbjegavati sunčanje i svakako koristiti proizvode za zaštitu od sunca.

Neostrata Retinol+NAG možete pronaći u ljekarnama. Preporučena cijena: 477 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.