Nove Moel mirisne svijeće su konačno tu, a nakon tri uspješne kolekcije vlasnica brenda, Mia Antunović, poznata i po suradnji s obitelji Kardashian, prvi put donosi svoj jedinstveni proizvod uživo u Mi Store dućan u Zagrebu

moel darivanje

U povodu prvog rođendana brenda Moel, trima čitateljicama darujemo po jednu luksuznu Moel mirisnu svijeću "Sail Away" u regularnoj veličini, s predivnim novim ljetnim aromama lubenice i kokosa. Dobitnice su:

ANA MARIJA PAVLIć, KRIž

JASMINA LEVACIC, LEKENIK

GORDANA GAđANSKI, POREč

moel darivanje

Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i tome da izgaranje njihovih svijeća, zbog prirode svojih sastojaka, ne šteti zdravlju, sada ima novu senzaciju za vašu ugodu i užitak. Paleti se pridružuje poseban, ljetni miris, koji je utjelovljenje svega onoga što volimo kod ovoga godišnjeg doba. "Sail Away" je svijeća koja sadrži kombinaciju lubenice i kokosa za pravu ljetnu atmosferu bilo da se nalazili na moru, kod kuće ili u uredu; samo vas jedan plamen dijeli od bijega u ljetnu idilu.

moel darivanje

Novu kolekciju čine i svijeća "Loved" koja u potpunosti odiše mirisom božura, "Japanese Dream" koji miriše na japansku trešnju, a od glavnih nota sadrži vaniliju i karamelu te svijeća "White Bell", mirisa cvijeta đurđice.

moel darivanje

Nova trgovina

Sve ove mirise, kao i dosadašnje, od sada možete isprobati i uživo! Moel svijeće pronašle su svoje mjesto u Mi Store dućanu na adresi Ilica 37 u Zagrebu. U ponudi će biti dvije veličine svijeća – Regular od 210g te nova veličina Grande od 570 g koja sadrži 4 fitilja i dolazi u posebno dizajniranoj kutiji koja će zadovoljiti i one u potrazi za najposebnijim poklonom. Također, ponuda je obogaćena i setovima od 4 Mini svijeće. Dva nova seta u ponudi su: Set Fresh koji odiše svježinom i nježnošću, a sadrži mirise Pure, Cloud, New Baby i White Bell te set Sweet Flower koji sadrži cvjetne, proljetne mirise kao što su Fearless, Loved, Japanese dream i White Bell.

moel darivanje

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Njihove su svijeće veganske i izrađene su isključivo od prirodnog sojinog voska. Ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i brojne druge probleme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.