Paleta make-upa s potpisom Dior za predstojeće blagdanske dane, inspirirana je raskošnim balovima u svjetlucavim dvoranama Versaillesa. Sjajan i glamurozan, novi Dior look asocira na barokni kameo-nakit

dior look bozic 2009

Linija make-upa Dior/Božić 2009. nosi naziv Crystal Boreal i nudi prekrasnu paletu nježnih boja, obogaćenih svjetlucavim sjajem i shimmerom. Boje koje dominiraju su svjetlo-ljubičasta, lila, ružičasta, metalik siva i srebrna, te duboka metalno ljubičasta i blijeda ružičasta na noktima.

Zvijezda kolekcije je ovalni Dior privjesak s čak 52 sićušna Swarovski kamenčića i 4 Aurora Borealis kristala. Unutar privjeska nalazi se bogato sjajilo za usne s glitterom, koje se nanosi prstima. Dvije su nijanse: transparentna i blijeda ružičasta.

dior crystal boreal privjesak i eyeshadow paleta

Paleta sjenila za oči Crystal Boreal Eyeshadow dolazi također u dvije temeljne nijanse - sjajna, svjetlucava srebrna, te raskošna ljubičasta. Tekstura sjajila je meka i kremasta, a možete ih nanositi tako da rezultat bude nježan i romantičan (više srebrne) ili tako da naglasite svjetlucavi smokey-eye efekt koristeći više ljubičastog tona. 

Osim privjeska sa sjajilom za usne i palete sjenila za oči, linija sadrži Sparkling Purple Eyeliner, nezaobilazne nove nijanse slavnog Rouge Diora, Illustrious Pink i Aristocratic Mauve, te Rouge Dior Crème Gloss - Violet Shine. 

Završni touch cijeloj paleti daju dva nova laka za nokte - Rose Boreal i Silver Purple, obogaćeni laganim glitterom.

dior rouge, creme gloss, lak za nokte i eyeliner, sve crystal boreal linija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.