Kao visokoučinkovit proizvod za njegu kože, DreamTone (serum i korektor u jednom), u trenu poboljšava tonus kože uz pomoć neobojanog agensa za difuziju svjetlosti. U cilju poboljšanja teksture kože, uklanjanja diskoloracije i pružanja zdravog sjaja, DreamTone kombinira tri elementa, prilagođena potrebama triju različitih pigmentacijskih profila tj. nijansi tena

lancome dreamtone

"Naš jedinstven i sveobuhvatan odgovor na univerzalnu težnju za prekrasnom kožom, svakodnevni tretman koji kožu čini prirodno i trajno lijepom, nazvali smo DreamTone. Riječ je o prvom sveobuhvatnom, po mjeri osmišljenom pigmentacijskom korektoru koji uklanja tamne mrlje, neujednačenosti i diskoloracije na tri glavna utvrđena pigmentacijska profila. Zaštićene s devet patenata, tri ekskluzivne formule DreamTonea pokazuju nikad prije zabilježen stupanj učinkovitosti, preobražavajući kožu, otkrivajući njezinu prirodnu ljepotu i pružajući joj kvalitetu o kakvoj su žene dosad samo mogle sanjati. S DreamToneom Lancôme započinje novu eru u kozmetici: kožu iz snova, prirodnu, bez makeupa.", ističe Youcef S. Nabi, predsjednik Lancômea.

Kao visokoučinkovit proizvod za njegu kože, DreamTone serum i korektor u jednom, u trenu poboljšava tonus kože uz pomoć neobojanog agensa za difuziju svjetlosti. U cilju poboljšanja teksture kože, uklanjanja diskoloracije i pružanja zdravog sjaja, DreamTone kombinira tri elementa, prilagođena potrebama triju različitih pigmentacijskih profila tj. nijansi tena (jako svijetao, srednji i taman):

- biserno reflektirajuće agense koji trenutačno osvjetljavaju ton kože;

- kompozitne ružičaste i bakrene pigmente koji poboljšavaju homogenost i ujednačenost kože;

- čestice koje raspršuju svjetlost, odnosno poboljšavaju prozračnost i optimiziraju nijansu kože.

Riječ je o savršenoj ravnoteži i trostrukom djelovanju bisera, kompozitnih pigmenata i raspršivača svjetlosti, u svrhu trenutačne optimizacije tena, ovisno o pigmentacijskom profilu. Tri korektivne „svilenkasto svježe" teksture DreamTonea osmišljene su po mjeri, nakon više od 300 prilagodbi, te su sada zaštićene s devet patenata.

lancome dreamtone

Radi se o izuzetno modernim i jedinstvenim teksturama koje su vodenaste, prozračne i nevjerojatno svježe te ne ostavljaju tragove. U kontaktu s kožom stapaju se i pretvaraju u svilenkasti veo nevjerojatne mekoće. Neljepljive, lake, brzo upijajuće teksture trenutačno donose svježinu i osjećaj ugode. Koža dobiva jedinstveni sjaj i prozračnost, a upravo je prirodno prekrasna koža zaštitni znak DreamTonea.

Za ovu inovativnu liniju proizvoda za njegu kože s trostrukom formulom provedeno je istraživanje na 3 kontinenta, na 3 pigmentacijska profila, odnosno s 470 žena zabrinutim zbog tamnih mrlja i pigmentacijskih tragova.

DreamTone je testiran na svim tipovima kože, pa i na osjetljivoj, te je namijenjen svim ženama, odnosno prilagođen je svakom tenu. Moć znanosti iskorištena je za ispunjenje univerzalnog sna, dragocjenog trenutka protkanog čarolijom. Lancôme donosi novu ženstvenost, poput aureole ljepote koja zrači samopouzdanjem i kojoj nije potreban make-up.

Cijena: cca. 757 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.