Bliži se Valentinovo, divna prigoda da zamrznete ljubavni trenutak zauvijek. Vaši aduti u toj ljubavnoj misiji su novi mirisi In Love With You Freeze za žene i Stronger With You Freeze za muškarce

armani mirisi

U 2017. godini Emporio Armani predstavio je par mirisa Stronger With You za muškarce i Because It's You za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva. Ove godine novim parom mirisa Emporio Armani, koji je kreirala Julie Massé (MANE), razotkriva se nova zavodljiva i moderna svježina.

armani mirisi

Eau de Parfum In Love With You Freeze za žene voćni je cvjetno-orijentalni miris. Jedinstveni citrusno-drvenasti fougere Eau de Parfum Stronger With You Freeze za muškarce predstavlja dinamičnu energiju muškarca koji živi u sadašnjem trenutku uz posebnu, elegantnu svježinu.

armani mirisi

In Love With You Freeze i Stronger With You Freeze pakirani su u jedinstvene i prepoznatljive staklene bočice parova mirisa Emporio Armani, no ovaj su put one dizajnirane uz matirani sloj stakla koji odgovara zamrznutoj svježini ovih novih mirisa. Čiste, jednostavne linije i krivulje bočica podsjećaju na muževna ramena i ženstvene kukove, a okrugli metalni čep povezuje oba mirisa.

armani mirisi

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca. Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, poznat po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA. Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro. Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.