U raskošnu bočicu ukrašenu logom 4G u crnoj čipki, koja je utisnuta i u obrisima kutije, ulivene su odvažne i zavodljive esencije bijelog cvijeća i tamnih nota za elegantno i odvažno ljeto

 Givenchy parfem

Givenchy je 2018. lansirao svoj novi parfem, L'Interdit, hommage odvažnoj ženstvenosti, miris koji vas poziva da osjetite uzbuđenje zabranjenog. U 2019. godini, izvorni Eau de Parfum stiže u kolekcionarskim izdanjem i ukrašen crnom čipkom. Ekskluzivni Couture dizajn odaje počast stvaranju i tkanini koju su obožavali Hubert de Givenchy i Clare Waight Keller. Sama bočica ukrašena je logom 4G u crnoj čipki koja je utisnuta i u obrisima kutije. Hrabro crvena unutrašnjost kutije nosi potpis Monsieura de Givenchyja.

Givenchy parfem

Mješavinom bijelog cvijeća i tamnih nota, Eau de Parfum, koji su kreirali majstori parfumeri Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal, poziv je da se oduprete svim pravilima i prigrlite osobnu jedinstvenu eleganciju. Predivna glumica Rooney Mara je upečatljivo lice i zaštitni znak ovog impozantnog i bezvremenskog parfema.

Cijena:
L'Interdit Couture Edition Eau de Parfum, 50 ml, 690 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.