Najnovije izdanje parfema za nju i njega - This is Her! i This is Him! je olfaktivno uzbuđenje u svom najčišćem obliku. Dva prateća mirisa se nadopunjuju i odgovaraju jedan na drugoga. Zarazni, senzualni mirisi slane kože ostavljaju opojan trag pretvarajući se u mirisne kreacije...

zadig voltaire this is undressed

This is! Undressed crpi inspiraciju iz dizajna umjetničke direktorice Cecilije Bönström. Velika bijela etiketa na bočicama i pakiranjima ista je kao i etikete na kultnim komadima modne linije Zadig&Voltaire. "Htjela sam održati bočicu što je moguće čišćom, a da i dalje poštujem identitet muških i ženskih kolekcija. Etiketa na bočici inspirirana je onom na muškim blejzerima. Krila su sada na svakom odjevnom predmetu, ne samo na našim dodacima", kaže Cecilia.

zadig voltaire this is undressed

This is Her! Undressed

Začinski, drvenasto-cvjetni miris kreirala je Sidonie Lancesseur. Ovaj ugodan miris hvata miris slane kože ugrijane suncem. Gornje note cvijeta naranče i đumbira omataju akorde ylang-ylanga preuzimaju i ulijevaju toplinu. Naposljetku, senzualni mošus i intenzivna sandalovina zaokružuju ovaj miris gole kože, hvatajući dva tijela privučena jedno drugome poput magneta, nesposobna maknuti ruke jedno s drugog cijelu noć.

zadig and voltaire this is

This is Him! Undressed

Pikantni drveni miris kreirala je Nathalie Lorson. Ovaj osnažujući, naelektrizirani miris oponaša "feeling" slane kože koja izlazi iz mora. Ekstrakt grejpa otvara mješavinu trenutnim naletom iskričave svježine, pojačanom samo ljutom notom ružičastog papra koja slijedi. Meki cvijet naranče tada dolazi do izražaja, otkrivajući senzualnost jantara koji tinja u srcu ove opojne, slane mješavine. Moćne note mošusa i intenzivne sandalovine kombiniraju se za savršenu, hedonističku završnicu.

zadig and voltaire this is

Stvoreni da budu bezvremenski, ovi parfemi su razvijeni na održiv način. Dizajnirani su kako bi se uskladili s modnom linijom i u skladu s VoltAIRe, ambicioznim CSR programom marke. Kompozicije su veganske, slave prirodne i organske sastojke poput đumbira, dok su cvijet naranče, ylang-ylang i sandalovina etički ubrani.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.