Kompanija Avon nastavlja iznenađivati svojim inovacijama šireći svoju poznatu Anew skin-care kolekciju. Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, ova kolekcija bogatija je za još jedan proizvod – Losion za lice s vitaminom C SPF50, koji je obogaćen ključnim hranljivim sastojkom za zdravu kožu

anew losion za lice s vitaminom C SPF50

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali pošto ga naše tijelo ne proizvodi, on se apsorbira iz vanjskih izvora, kao što su hrana i kvalitetni dodaci prehrani. Kod žena, nivo apsorpcije opada s godinama i zato je novi Anew losion za lice s vitaminom C SPF50 koji nam Avon donosi, pravi moćni saveznik svake žene. 

anew losion za lice s vitaminom C SPF50

Kako bi pružio baš ono što je ženama potrebno za njegu, ovaj losion nevjerojatno je lagan, brzoupijajući, dermatološki testiran i pogodan za sve starosne dobi. Antioksidativna zaštita sa stabilnim vitaminom C štiti kožu od UVA/UVB zračenja i od slobodnih radikala i uz to sadrži zaštitni faktor, SPF 50. Losion hidratizira 24 sata, istovremeno pruža cjelodnevni mat efekt i služi kao savršen make-up primer, a također vraća sjaj – koža momentalno izgleda svjetlije i blistavo, s vremenom se smanjuje primjetnost diskoloracija. Anew losion za lice s vitaminom C SPF 50 je podsjetnik da je uvijek pravo vrijeme za kvalitetnu njegu!

anew losion za lice s vitaminom C SPF50

Vitamin C se može koristiti tijekom cijele godine, ali tijekom ljeta on djeluje zaštitno poput suncobrana. On pomaže u zaštiti od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja i štetno djeluju na tijelo tijekom čitave godine, iako se uglavnom formiraju tijekom izlaganja suncu. Zbog  prednosti ovog sastojka, sve više žena trudi se uključiti ga u svakodnevnu rutinu njege kože.

Anew losion za lice s vitaminom C SPF50 dostupan je od 1. 4. po cijeni od 84.90 kn u Avonovom katalogu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.