Novi brend identitet Avona naglašava različitosti: poziva vas ne samo da pogledate u sebe, nego i inspirirate druge da vas vide kao stvarnu, jedinstvenu, hrabru i drugačiju. Novi Avon proslavljamo i ovim prekrasnim darivanjem jer širimo ljubav i pozitivu: jedan od čak tri drugačija jedinstvena Today Tomorrow Always Elixirs parfema može biti vaš. Postoji li veća hrabrost od ljubavi? Ne postoji, ali postoji eliksir ljubavi koji čini život lakšim. Danas. Sutra. Uvijek...

avon darivanje

U povodu velikog rebrandinga tvrtke Avon, pripremili smo vam ekskluzivno mirisno darivanje. Šest čitateljica koje na poklon dobivaju svaka svoj novi Avonov mirisni eliksir iz linije Today Tomorrow Always Elixirs (First Date of Turkish Rose, Falling in Love Neroli & Iris ili A Marriage of Jasmine & Tuberose), su:

KRISTINA KUBAšA, NAšICE

MARICA TEžAK, BJELOVAR

NEDA VIOLIć, DUBROVNIK

SANJA VIOLIć, DUBROVNIK

MARIJA GRGURIć, POLJANA

SUNčICA MOSLAVAC, ZAGREB

Eliksir ljubavi, tvar koja izaziva želju i dugoročne osjećaje u osobi o kojoj sanjamo: ova je vizija stara koliko i sam svijet. Mađioničari, parfumeri, romantici i istraživači bili su u potrazi za pronalaženjem eliksira ljubavi i razrješavanjem misterija ljudskih feromona. U današnje vrijeme znamo da, kada je ljubav u pitanju, jednostavni odgovori ne postoje. Možda nije romantično, ali istinito je da ključ osjećaja treba tražiti više u mozgu nego u srcu.

avon darivanje

Što nam se događa kad volimo? Leptirići u stomaku ili kemijski koktel? Danas znamo da tjelesni procesi povezani s osjećajima i željama mijenjaju lučenje hormona i neurotransmitera. Ljubav nije samo blizina duša nego i kemijski koktel. Popis sastojaka, između ostalog, sadrži: oksitocin, dopamin, testosteron, estrogen ili fenetilamin - svi se oni stvaraju u našem tijelu kad god se pojave osjećaji i želje. Upravo se zbog ovog kemijskog koktela zaljubljujemo (ponekad i na prvi pogled). Osim što se osjećate pijani od naklonosti, radite iracionalne stvari. Kemija ljubavi najjača je na početku kada se osjećamo najviše pogođenima osjećajem. Međutim, to ne znači da smo osuđeni ponavljati taj postupak beskrajno jer ako se pravilno brinemo o ljubavi, ona može ostati s nama dulje vrijeme.

Kako pomoći ljubavi? Ne postoji čudotvorni recept za ljubav. Ipak, postoje dokazani načini za podupiranje kemije između dvoje ljudi i za održavanje emocija od prvog trenutka zaljubljivanja puno duže. Čarobni sastojak je uzajamna nježnost i prisnost koja podupire lučenje oksitocina, poznatog i kao hormon vezanosti. Sljedeća čarobna komponenta je erotska napetost koju bismo uvijek trebali poticati, bez obzira poznajemo li se mjesecima ili godinama. Ti nam elementi omogućuju da budemo znatiželjni jedni prema drugima i duže se vidimo privlačnima, dok ujedno suzbijaju našu sklonost potrazi za avanturama negdje drugdje.

Očaravajuća ljubav u mirisima: može li funkcionirati? Je li moguće je pojačati romantičnu kemiju među ljudima pomoću mirisa? Parfumeri kažu da jeste! Neke su note dobro poznate po tome što izazivaju želju i podržavaju romantične osjećaje. Koje tvari trebamo tražiti u parfemima? Arome sirove kože, mošusa, cedrovine i smole postižu najbolje efekte, smatraju stručnjaci u tom području. Slađi, senzualni sastojci poput nerolija, jasmina, irisa ili sladića također se smatraju vrlo moćnim. I ne zaboravite da bi svoje parfeme trebali testirati na vlastitoj koži, jer na svakoj osobi malo drugačije mirišu.

avon darivanje

U otkrivanju ljubavnih pomoćnika, preporučamo parfeme iz najnovije Avonove linije Elixirs of Love Today Tomorrow Always. Arome, nadahnute starim načinom pisanja i slanja romantičnih ljubavnih pisama, odvest će vas u zemlju senzualnosti, zavođenja i pomoći da se ostvari želja. Tri nova intenzivna Elixirs of Love mirisa dobivena su iz očaravajućih vrsta cvijeća uronjenih u najkvalitetnije prirodne sastojke koji spadaju u sam vrh odabira priznatih parfumera. Ovi vješto i svojeručno stvoreni mirisi pružaju jedinstvenu i dugotrajnu difuziju mirisnih nota koje nećete zaboraviti.

Elixirs of Love Today Tomorrow Always First Date of Turkish Rose EDP: Ostavite dugotrajan dojam. Slatkoća ruže – legendarna, predivna i nezaboravna – ostavlja mirisni trag i nezaboravan prvi dojam.

Elixirs of Love Today Tomorrow Always Falling in Love Neroli & Iris EDP: Probudite leptiriće u trbuhu. Osjećajte se kao da ste ponovo zaljubljeni uz savršeni spoj iskričavog nerolija i predivnog irisa.

Elixirs of Love Today Tomorrow Always A Marriage of Jasmine & Tuberose EDP: Prisjetite se prvog dana vjenčanja i prvog dana u nizu do vječnosti… Bijeli jasmin i senzualna tuberoza tvore cvjetni buket koji će obilježiti svaki dan i učiniti ga nezaboravnim.

avon darivanje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.