Nakon senzacionalne linije veganskih proizvoda za njegu kože, Avon predstavlja Distillery make up - za raskošne boje u jednom potezu. Riječ je o vrhunskoj veganskoj make-up liniji s prirodnim mineralnim pigmentima i esencijalnim sastojcima, čija su pakiranja prilagođena zaštiti okoliša

avon distillery

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make up. Formulirani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

avon distillery

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima. Avon Distillery makeup linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi!

avon distillery

Visoko pigmentirana sjenila za oči Distillery Shadow Shots raskošne su kremaste formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

avon distillery

Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse te Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i postojanost. Dolazi u šest različitih nijansi.

avon distillery

Voluminozna maskara Distillery Lash'd Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

avon distillery

Cijene:
Distillery Shadow Shots sjenilo za oči; 109,90 kn
Distillery Pressed to Impress puder u kamenu; 139,90 kn
Distillery Lash'd Up maskara; 109,90 kn

Naručite Avon ON-LINE: besplatno se registrirajte i uživajte u punjenju košarice uz sniženu cijenu dostave: 10 kn za narudžbe iznad 100 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.