Vichy predstavlja posljednju inovaciju u liniji Neovadiol - Neovadiol Magistral hranjivi je balzam usavršen terapijskim uljima za gustoću zrele kože koji hidratizira, hrani i obnavlja vrlo suhu kožu te ju čini mekom i punijom

vichy neovadiol magistral

Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suha i umorna koža bez sjaja samo su neki od utjcaja menopauze na kožu. U tom osjetljivom razdoblju koža traži osobitu pažnju, redovitu i intenzivnu njegu koja će ju učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje.

Vichy Neovadiol Magistral rezultat je 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata i nova je generacija njege za lice koja pruža intenzivnu ugodu i oblikovane crte lica - san o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu. Hormonsko starenje i menopauza za kožu predstavljaju velike promjene. Vichy stavlja naglasak na vrlo suhu zrelu kožu, čija se  struktura tijekom menopauze mijenja i gubi lipide, čak  57% gubitka lipida.

Upravo ti lipidi, posebice omega 3, 6 i 9 igraju dvostruku ulogu u strukturi kože - hrane kožu te joj omogućuju dovoljne količine energije kako bi koža bila gušća i punija. Jedna od primarnih uloga lipida je da spajaju slojeve kože te tako gubitak od 57% zaista izravno utječe na starenje jer koža gubi strukturu i postepeno se opušta. Uz kroničnu suhoću  koja je  također uzrokovana nedostatkom lipida, koža postaje tanja, gubi mekoću i vitalnost te postaje vrlo osjetljiva. Upravo zbog toga ženama u zrelim godinama nije dovoljno samo nahraniti kožu, već joj pružiti aktivnu obnavljajuću njegu.

Neovadiol Magistral hranjivi je balzam za gustoću kože namijenjen vrlo suhoj i zreloj koži. Formula obogaćena Proteic Gf, Pro-Xylanom i uljima koja sadrže Omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži lipide kako bi pospješila njen obrambeni mehanizam i zadržala hidrataciju. Koža je nahranjena, mekana, ugodna, čvršća i djeluje punije. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove, nemasna je i neljepljiva te pruža izuzetan osjećaj ugode. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena te sadrži termalnu vodu Vichy.

Prije su se ulja koristila kako bi hranila kožu, a danas je Vichy stvorio jedinstven kompleks vitalnih ulja s obnavljajućim svojstvima. Zasebno, ona potiču stvaranje vlastitih lipida kože - proces pod nazivom lipidogenoza. Ulje šafranike sadrži Omegu 9 te visoke količine Omege 6 koja sadrži ublažavajuća  i hranjiva svojstva. Ulje rižine mekinje bogato je Omegom 9, Omegom 6 i Omegom 3 (3 puta više od maslinovog ulja) te stimulira prirodnu sintezu lipida u koži. Karite maslac sadrži visoku koncentraciju Omege 9 i Omege 6 s hidratizirajućim i umirujućim svojstvima. Zajedno ona postaju 'terapijska ulja' koja aktivno obnavljaju kožu. Savršen su spoj za osjetljivu i krhku kožu zahvaljujući preciznoj bio-kompatibilnosti  između masnih kiselina koje sadrže te onih koje se nalaze u koži.

Cijena: 246 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.