Ulje za tuširanje u pjeni, nježni piling i raskošni sjajni gel za tijelo... Ove ružičaste tubice čine nježan, mirisan trio s predivnim cvjetno-voćnim notama Miss Dior koji će vaša koža obožavati!

miss dior njega tijela

Ljeto voli lagane, osvježavajuće note, slobodu pokreta i blistavu preplanulu put. Miss Dior je definitivno ljepotica dana koja će se sjajno uklopiti u tu priču svojim novim ritualima njege obogaćenima Centifolia ružinom vodicom. Rose Shower Oil-in-Foam, Rose Granita Shower Milk i Shimmering Rose Sorbet Body Gel – trio ružičastih tubica ukrašenih suptilnim kariranim houndstooth uzorkom postat će vaši novi beauty saveznici za dugo toplo ljeto.

miss dior njega tijela

Nježan početak s Rose Shower Oil-in-Foam

Svilenkasto ulje klizi po koži, topi se i pretvara u laganu i raskošnu pjenu pri dodiru s vodom. Tekstura je inovativna, nježna i obogaćena Centifolia ružinom vodicom. Nakon tuširanja, koža je mekana i suptilno namirisana cvjetnim notama Miss Diora.

miss dior njega tijela

Glatki nastavak s Rose Granita Shower Milk

Uz Centifolia ružinu vodicu, ovo kremasto mlijeko obogaćeno je finim eksfolirajućim česticama za nježan piling koji čini kožu podatnom i hidratiziranom. Lagana tekstura osvaja cvjetnim notama Miss Diora.

miss dior njega tijela

Blistav završetak uz Shimmering Rose Sorbet Body Gel

Nakon kupke, koža tijela je napokon spremna za ovaj osvježavajući gel od ružinog sorbeta, koji će joj podariti suptilan biserni sjaj, ali i hidrataciju koja je iznimno važna tijekom ljetnih mjeseci. Kao i ostali proizvodi iz linije, sadrži njegujuću Centifolia ružinu vodicu.

miss dior njega tijela

Završni dodir u ovom senzornom ritualu: zakoračite u raskošni oblak svježih, cvjetnih nota Miss Dior Blooming Bouqueta ili senzualnih, baršunastih nota Millefiori buketa Miss Dior Eau de Parfuma. I spremni ste osvojiti ljeto!

miss dior njega tijela

Novi čvrsti sapun Miss Dior

Novi čvrsti sapun Miss Dior neodoljive prozirno ružičaste nijanse ukrašen je kultnim Miss Dior kariranim houndstooth uzorkom. Nježan prema koži, otpušta meku i bogatu pjenu pri dodiru s vodom te je obogaćen cvjetnim notama Miss Diora i Centifolia ružinom vodicom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.