Tri dermatologa zadužena za mijenjanje formule, 53 istraživanja i testiranje 100 formula – sve je to bilo potrebno kako bi nastao Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+... Provjerite zašto je tako dramatično različit od svih drugih losiona za njegu

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Stara verzija Dramatically Different Moisturizing Lotiona pomagala je punih 45 godina ženama diljem svijeta da postignu prekrasnu kožu i zato je bilo od velike važnosti pitati lojalne klijente diljem svijeta što misle o novoj formuli. Preko 1,600 žena različitih etničkih skupina iz 5 zemalja sudjelovalo je zajedno s povremenim i novim korisnicama u ocjenjivanju NOVOG Dramatically Different Moisturizing Lotion+. OCJENA: "Koža je meka I glatka I konstanto je hidratizirana s osjećajem ugode tijeko cijelog dana".

Kako djeluje DDML+?

Djeluje u dva smjera - jačanje hidratantne barijere kože i intenzivna hidratacija. Kada je originalno kreiran DDML, Dr. Norman Orentreich je inzistirao na korištenju sastojaka koji optimalno djeluju/surađuju s kožom. Danas, Dr. David i Dr. Catherine Orentreich nastavljaju s namjerom korištenja sastojaka koji su već bili "poznati" jer su učinkoviti i najmanje uzrokuju iritacije.

Novi sastoji za hidrataciju:

Hijaluronska kiselina je dokazan i učinkovit sastojak koji pomaže koži da zadrži vlagu u cilju poboljšanje hidratacije kože.

Glicerin je poznati sastojak koji privlači vlagu u kožu; smatra se jednim od "hidroskopnog" sastojka koji prikuplja vodu iz atmosfere.

Urea je prirodni sastojak koji pomaže koži vratiti NMF – prirodni factor vlažnosti. NMF sastojci oponašaju rad zdrave kože.

"Možete imati najbolju kremu na svijetu ali ako je vaša hidratantna barijera na neki način oštećena – vlažnost ishlapi." kažu stručnjaci iz Cliniquea. Tako da je DDML+ savršena podloga koja će poput spužve upiti njegu u lice.

Ambalaža je ostala originalna s jednako svilenom teksturom i izuzetno brzom sposobnošću upijanja – to je Dramatically Different Moisturizing Lotion+.

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ od druge polovine rujna na svim Clinique prodajnim mjestima.

Alergijski testirano. 100% bez mirisa.

Info o cijeni: uskoro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.