U svakom od nas postoji posebna iskra. Ona je snaga koja nam pomaže otkriti i dosegnuti svoj potencijal. Može započeti lagano, tiho, a na nama je potaknuti je da raste, postane snažna, dosegne svoj maksimum. Tu iskru svi trebamo, poticaj da se usudimo, da ostavimo trag. Tu iskru donose Avonovi mirisni noviteti: Maxima EdP i Maxime Edt

avon maxima i maxime

Nova Avonova mirisna priča nadilazi prostor i vrijeme, vodi vas u čarobnu prošlost, na mirisni Olimp. Njezinim emocijama i mislima zavladat će Hestia, božica srca i doma, vladarica olimpijske vatre. Njezin je simbol krug: u kojem vatra vječno gori. Predstavlja koncentraciju, donosi smiraj duše. Spaja staro i novo očuvanjem obitelji i nježnosti, uz srčanu snagu vatre. Njegova je inspiracija Prometej, koji je stvorio čovjeka modelirajući ga tako da sliči bogovima. Bio je dovoljno hrabar da se suoči s gnjevom Zeusa i čovjeku pokloni moć vatre. Iz toga nadahnuća, slavni parfumeri kreirali su neodoljive i drugačije, očaravajuće i jedinstvene Avonove mirise za nju i njega - Maxima EdP i Maxime Edt.

"Jedinstveni sastojci iz starina i povijest bogata snažnim božicama bile su glavna inspiracija za kreiranje Maxima parfema. Ovaj miris izvlači auru bogatstva i samopouzdanja kroz plemenite note smilja, Cvijeta besmrtnosti (Immortelle Flower), sastojka koji donosi obećanje vječne mladosti. Kroz Maximu, želim da svaka žena otkrije svoju jednistvenost i snagu", otkriva Pascal Gaurin, poznati kreator mirisa.

avon maxima i maxime

Maxima EdP je primamljiv miris s blistavim i plementim notama smilja, Cvijeta besmrtnosti, kao glavnog sastojka čije ulje donosi cvat vječnosti, božanstvenog, vječne mladosti. Kombinirana s baršunastom svjetlucavom nektarinom i slavnim vijencem arapskog jasmina, Maxima potiče vašu jedinstvenost.

Top note: svjetlucavost nektarine hvata kremastu baršunastu senzualnost crne dalije i plodova crnog ribizla stvarajući jedinstven mirisni potpis.
Srednje note: vijenac slavnog arapskog jasmina daje posebnu snagu i pojačava raskoš mjesečevog cvijeta i esencije ruže.
Bazne note: upotpunjene zrncima Absolute kakaovca i vanilije, rustične, gorke, a slatke note smilja daju toplinu, jedinstvenost i potpis ovom parfemu.

avon maxima i maxime

I kreatori Maxime, Clement Gavarry i master parfumer Henry Freemont, stvarajući ovaj miris za muškarce, okrenuli su se u prošlost, starinske tradicije, klasične sastojke, note koje otkrivaju snagu muškarca. "Kroz povijest, naša prošlost stvara našu sadašnjost. U kreiranju mirisa još uvijek možemo puno naučiti iz prošlosti i ta smo znanja i Henry i ja htjeli unijeti u ovaj moderan miris", otkriva Clement Gavarry.

avon maxima i maxime

Maxime EdT je snažan miris s iskonskim notama tamjana (Olibanum), rijetkog, dragocjenog i božanstvenog sastojka! U kombinaciji s osvježavajućim daškom listova mandarine i nesalomljive željezne i drvene snage perzijskog IronWood drveta, Maxime na poseban način prenosi osjetila božanstvenog.

Top note: osvježavajući ananas i aromatični punč pojačavaju jasnoću hrskavih zelenih listova mandarine kao glavna top note.
Srednje note: drvenasti tonovi kardamoma i željezna snaga IronWood drveta uz dodir morske soli potiču muževnu stranu mirisa.
Bazne note: koža i cimet obavijaju smolaste nijanse tamjana kao glavne note koja donosi vječni zlatasti sjaj i bogatu pomalo slatku notu za dugotrajan mirisni trag. 

avon maxima i maxime

Preporučamo otkrivanje posebnog Avon beauty svijeta i isprobavanje oba mirisa u samom srcu ljepote, Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu!  Maxima i Maxime mirisi u prodaji su od 26. 09. u Avonovom katalogu.

Cijene:
Maxima EdP (50ml) + POKLON! Losion za tijelo i mini spray; 199,90 kn
Maxime EdT (75ml) + POKLON! Balzam nakon brijanja i 2u1 gel za tuširanje i šampon; 199,90 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.