Bourjois dezodoransi su jako prijateljski nastrojeni prema našoj koži - obiluju mineralima koji omogućuju da u potpunosti uživamo u pokretima svoga tijela, dok štite kožu na potpuno prirodan način

bourjois dezodoransiBourjois je, koristeći potpuno prirodne sastojke, omogućio čak i najosjetljivijoj koži ispod pazuha da bude zaštićena i bez neugodnih mirisa tokom cijelog dana. Osim toga, Bourjois dezodoransi ne ostavljaju bijele tragove na odjeći jer ne sadrže aluminijske soli. Ne sadrže ni umjetne boje, konzervans i alkohol te ne isušuju kožu.

Na izbor imate:

Total Respect - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i bijelu glinu čije molekule djeluju kao prirodne spužvice i uklanjaju vlagu. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha, bez iritacija. Njegov miris sa voćnim notama i bijelog mošusa smiruje um.

Pure Beauty - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i mikro čestice bisera koje minimiziraju nepravilnosti za vidljivo ljepšu kožu. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha. Koža je meka na dodir i bez iritacija. Njegova meka, voćno cvjetna nota s bazom vanilije budi u vama senzualnost.

Pure Freshnes - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i morske elemente u tragovima koji daju osjećaj intenzivne svježine. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha. Koža je meka na dodir i bez iritacija. Njegov svjež miris jabuke prožet je mješavinom note đurđice, gloga, mošusa i baze slatke vanilije budi osjetila.

Napomena: uz kupnju Bourjois božićnih paketa, dobivate gratis gel za tuširanje ili dezodorans. Potražite u svim drogerijama!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.