Giorgio Armani predstavlja miris Sì Eau De Parfum Intense, još intenzivniju i sofisticiraniju interpretaciju klasičnog ženskog mirisa koji utjelovljuje samopouzdanje i energiju. Emancipirana i slobodna, žena koja nosi Sì usuđuje se prihvatiti svoju najintenzivniju stranu

giorgio armani si

Predstavljen 2013., Sì je kultni ženski miris brenda Giorgio Armani, istovremeno senzualan i zavodljiv. Stapajući neovisnosti duha, sofisticiranost i vedrinu, miris Sì slavi hrabrost žena, potičući ih da pišu vlastita pravila i žive život punim plućima.

giorgio armani si

Orijentalan voćni chypre miris, koji Giorgio Armani ženi daje samopouzdanje da istraži svoju najintenzivniju stranu, utjelovljuje Cate Blanchett, glumica i dobitnica Oscara. U novoj kampanji fotografa Toma Munroa, ona dočarava bezvremenost i modernost.

giorgio armani si

Miris je stvorila parfumerka Julie Massé (MANE) koja je stvorila sve Sì mirise. Sì Eau De Parfum Intense ovaj miris odvodi u privlačnom novom smjeru. Gornja primamljiva nota mirisa nektar je crnog ribiza ekstrahiran iz jezgre voća, po čemu su poznati mirisi iz obitelji Sì. U srcu mirisa baršunasti su pelin i ruža Isparta ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“. Ove dvije note zajedno stvaraju snažan i intenzivan učinak. U osnovnim su notama pačuli i benzoinska smola, od kojih obje pružaju osjećaj obavijenosti mirisom.

giorgio armani si

Sì Eau De Parfum Intense predstavljen je u kultnoj i prepoznatljivoj bočici Sì. Ona je strukturirana, a jednostavna, jer s lakoćom privlači pogled na svoje obline i organski čep. Bočica je izvana lakirana, što rezultira prozirnim izgledom. Crni lak na bazi bočice izvana prozirno staklo prožima nježnim zavodničkim efektom, slaveći elegantnu intenzivnost toga mirisa. Sjajni crni čep u obliku kamena prepoznatljiv je dio mirisa iz kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prstenovi oko vrata i baze bočice koji pružaju glamurozan izgled. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.