Ljubav je sveprisutna jer nas prati u bilo kojoj dobi i u bilo kojoj situaciji, a upravo ta emocija poslužila je kao divna inspiracija za mirise Betty Barclay Love Collection: First Love, In Love i Everlasting Love

Barcley love collection

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj set mirisa Betty Barclay Love Collection (svaki set objedinjuje 3 parfema - First Love, In Love i Everlasting Love), su:

JELENA PAULIć, RIJEKA

LUCIJA ŽIVKOVIć, ZAGREB

DINA LIJIC, SPLIT

Srce naglo lupa, koljena klecaju – osjećaji prve zaljubljenosti nezaboravni su za svaku ženu. Baš kao i osjećaji intenzivne ljubavi koji traju cijeli život. Parfem Betty Barclay In Love, pušten u prodaju 2007. godine, sada je proširen s dva nova, uzbudljiva mirisa, First Love i Everlasting Love, koji obuhvaćaju različite faze ljubavi – jer ljubav je najljepša tema na svijetu! Sa svoje tri kompozicije, Betty Barclay Love Collection predstavlja trenutke romantike, sreće i iščekivanja koji dodiruju svaku ženu, bilo da lebdi na sedmom nebu, sjeća se tih posebnih trenutaka ili mašta o njima. Ova nadahnuća odražavaju se olfaktorno: Betty Barclay First Love je lakši, a Betty Barclay Everlasting Love intenzivniji miris od klasičnog Betty Barclay In Love.

Barcley love collection

Sve tri kompozicije na svoj način dodiruju srce i osjetila te obavijaju ženu aurom romantike i sreće. Voćne cvjetne gornje note pružaju ugodnu svježinu. Ovisno o mirisu, u srednjoj noti se razvijaju lagane do intenzivne romantične komponente, a baza očarava senzualno-toplim notama. Svi sastojci zajedno stvaraju mirise zbog kojih srce kuca brže i bude osjećaje sreće! Betty Barclay First Love nježan je, razigran miris koji podsjeća na prvu ljubav. Betty Barclay In Love miriše na strasnu romantiku i na vječne leptiriće u trbuhu, a Betty Barclay Everlasting Love je miris je velikih osjećaja koji traju cijeli život.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.