Terapija LED svjetlima za potpuno novu razinu njege kože, pametna ogledala koja puštaju glazbu i analiziraju kožu, proširena stvarnost kada želite vidjeti kako biste izgledali nakon određene beauty promjene, 3D printer make upa… Kad je riječ o ljepoti, budućnost je već stigla!

beauty tech

Beauty-tech svijet najbolje je opisati kao izuzetno uzbudljiv. To je polje orijentirano na potrošača kojem je personalizacija važna, a inovacije su neophodne. Nije ni čudo što svake godine izlaze impresivni proizvodi i nove tehnologije. Pogledajte najnovija zbivanja…

beauty tech

Terapija LED svjetlima i maske za lice
Svjetlosna terapija koristi različite valne duljine svjetlosti za liječenje različitih stanja kože. Ta je revolucionarna tehnologija potekla od NASA-e zahvaljujući njihovu radu na iscjeljivanju astronauta u atmosferi nulte gravitacije. Nekada je ovaj nivo njege bio dostupan samo u dermatološkim ordinacijama, no u današnje doba ljudi iz cijelog svijeta mogu se prepustiti slavnom tretmanu iz udobnosti vlastitog doma. Postoji nekoliko različitih opcija, ali FOREO, vodeći inovator u beauty-techu, stvari je odveo na sasvim drugu razinu. UFO 2 uređaj sadrži LED svjetla punog spektra, kao i tehnologiju zagrijavanja i hlađenja te T-Sonic zvučne valove. Također je izuzetno pametan - uređaj se povezuje na FOREO aplikaciju i vodi vas kroz rutine. Inovacija na najvišem nivou!

beauty tech

Pametna ogledala
Ljudska bića dobar dio svog vremena troše na osobnu njegu. U prosjeku provodimo 5 sati tjedno pred ogledalom. Kako bi ti sati bili što ugodniji, tvrtke osmišljavaju pametna ogledala. Ova ogledala dolaze u različitim oblicima i veličinama i, što je još važnije, s različitim značajkama. Streaming glazbe, društveni mediji, novosti i ažuriranja vremenskih prilika, analiza kože, Google Assistant ili Amazonova Alexa samo su neki od primjera.

beauty tech

Isprobajte aplikacije i proširenu stvarnost (AR)
Popularnost virtualnih aplikacija za isprobavanje povećava se iz minute u minutu. U početku su to bile zabavne i razigrane aplikacije usmjerene na isprobavanje novih frizura ili modnih dodataka. Uskoro su se veliki brendovi toga uhvatili i unaprijedili tehnologiju. Tako je sada Benefitov try-on brow neophodan za sve koji razmišljaju o promjeni oblika obrva. U međuvremenu je Sephora pokrenula vlastitu aplikaciju za virtualne artiste kako bi poboljšala iskustvo online kupnje. Čak je i Samsung primijenio ovu tehnologiju na svojim pametnim telefonima - u novoj značajci nazvanoj Bixby vision. Ovaj način rada koristi AR i omogućuje vam da isprobate sve, od sunčanih naočala i šminke do namještaja. Tako je, namještaj! Kupujete novi krevet? Postavite verziju AR u svoju sobu kako biste bili sigurni da će se dobro uklopiti.  

beauty tech

3D printer za šminku
Zamislite da fotografirate prekrasan zalazak sunca, psa vašeg susjeda ili svježe jagode, a zatim to pretvorite u šminku. Nemoguće, zar ne? Ne više. Tvrtka pod nazivom Mink to je pretočila u stvarnost svojim 3D pisačem šminke. Pisač je težak manje od kilograma i ispisuje preko 16,7 milijuna različitih boja. Kako radi? Učitate bilo koju sliku u aplikaciju i pritisnete slanje za ispis. Uređaju je potrebno otprilike 15 sekundi da za vas isprinta makeup u željenoj nijansi i šminka je odmah spremna za nanošenje. Ah, ta čuda tehnologije!

Svi FOREO proizvodi dostupni su online na www.foreo.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.