Punih je 20. godina prošlo od lansiranja legendarne NUXE Rêve de Miel® linije (franc. San o medu). Iz ove neodoljivo slasne linije proizvoda na bazi meda, namijenjene suhoj i osjetljivoj koži, svojom se neodoljivom privlačnošću istaknula jedna legendarna njega koja je postala neizostavan dio kozmetičkih torbica brojnih žena diljem svijeta. Ovo je njezina priča...

nuxe reve de miel krema za ruke i nokte

Stručnjaci se slažu da savršena krema za ruke prvenstveno hidratizira kožu obiljem vlage, hrani ju dragocjenim lipidima i potiče njezino obnavljanje. Ujedno, ona štiti kožu od agresivnih vanjskih čimbenika i sprječava prijevremeno starenje.

Sve to, uz pomoć najsavršenijih sastojaka prirode, čini bogata NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte. Ova legendarna krema za ruke, sadrži obilje vitamina E i samo najslasnije prirodne sastojke koji djeluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tijekom cijele godine: hidratantan i obnavljajući med bagrema, hranjiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena te nezamjenjivi shea maslac.

Vitamin E

Jedan od najvažnijih vitamina, vitamin E ili tokoferol, zvan ujedno i 'vitamin mladosti', izuzetno je snažan antioksidans koji djeluje na intenzivnu zaštitu stanica kože prijevremenog starenja.

Med bagrema

Već su drevne civilizacije Egipta i Kine prepoznale med kao jedan od najboljih saveznika za obnovu suhe i oštećene kože. Bogat šećerima, med bagrema pomaže u obnavljanju i jačanju kožne barijere te djeluje intenzivno protiv dehidracije.

Dragocjena biljna ulja

Ništa ne hrani kožu tako dobro kao bogata prirodna, biljna ulja. Zahvaljujući visokom postotku esencijalnih masnih kiselina, savršena su njega za suhu i oštećenu kožu.

Ulje suncokreta bogato je linoleinskom kiselinom koja posjeduje iznimno hidratantno, hranjivo i obnavljajuće djelovanje te ujedno potiče prirodnu proizvodnju 3 glavne skupine lipida u koži.

Ulje argana podrijetlom iz Maroka, sadrži čak 80% nezasićenih masnih kiselina koje osiguravaju podatnost i djeluju na obnavljanje lipida u koži.

Nezamjenjivi shea maslac

Već slavni shea maslac (poznat i kao karite maslac) iznimno je bogat sastojcima poput nezasićenih masnih kiselina i vitamina, zbog čega u trenu umiruje i omekšava kožu te uklanja osjećaj zatezanja.

Cijena: 94,41 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.