Predstavljamo vam novi Avon Anew Platinum Lift & Tighten serum. Namijenjen blistavom sjaju zrele kože, ovaj serum sadrži revolucionarni protinol koji potiče proizvodnju dvostrukog kolagena. Najbolje od svega je da su nakon samo dva tjedna korištenja vidljive promjene i definirane konture lica. Zaslužuje li vaša koža platinastu njegu? O, da!

avon anew platinum lift tighten serum

Kako zrelijoj koži dati mladalački izgled, sjaj, energiju i blistavost? Ljepota žene u pedesetim godinama znači da se ona osjeća odlično u svojoj koži i da odiše odmjerenošću i samopouzdanjem. I lice joj je blistavo – što znači da sigurno koristi i neki odličan preparat koji briše godine s njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift & Tighten serum!

avon anew platinum lift tighten serum

Upravo iz laboratorija kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift & Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica za vrlo kratko vrijeme postaje osvježena, zategnuta i hidratizirana.

avon anew platinum lift tighten serum

Glavni sastojak je nagrađivani protinol koji poboljšava proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled koji traje tijekom cijelog dana. Ali ono što je najvažnije - efekt nije kratkotrajan. Nakon samo tjedan dana redovnog korištenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dva tjedna definiraju se konture lica!

avon anew platinum lift tighten serum

Namijenjen je svim ženama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstoću i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme. Kako se koristi? Nanesite kap seruma prije kreme na lice i vrat. I pustite da platinasta magija učini svoje!

avon_4

Pozdravite se sa sitnim borama i umornim izgledom – naručite novi Anew Platinum Lift & Tighten serum koji je dostupan u Avonovom katalogu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.