Koža ljeti treba dobru hidrataciju i dodatnu snagu za održavanje svog prirodnog ritma. Dr. Hauschka tonik za osvježenje lica ne samo da osvježava nego i njeguje kožu jedinstvenom kombinacijom ljekovitih biljaka

dr hauscha tonik

Ljeti je naša koža na posebnom udaru štetnih UV zračenja, visokih temperatura, znojenja, klimatizacijskih uređaja koji je isušuju i stoga joj je potrebno posvetiti posebnu pažnju. Pritom je važno napojiti je iznutra (zlatno pravilo o osam čaša vode dnevno), ali i 'navodniti' je izvana. U toj akciji moćni saveznici su tonici, koji hlade, njeguju i osvježavaju.

dr hauscha tonik

Dr. Hauschka u svojoj liniji za ljetnu osvježavajuću njegu ističe Tonik za lice koji, osim što licu pruža trenutno i mirisno osvježenje, potiče prirodnu regeneraciju kože jedinstvenom kombinacijom ljekovitih biljaka hamamelisa i bjelodana, koji aktiviraju metaboličku aktivnost kože te je nježno osvježavaju i njeguju.

dr hauscha tonik

Tri razloga za Dr. Hauschka tonik za osvježenje lica:

1. Tonik za lice savršeno osvježava tijekom dana, a nanijeti se može i preko make-upa.

2. Osim što olakšava ljetne vrućine, hidratizira kožu i potiče njezinu prirodnu regeneraciju.

3. Služi kao odlična podloga dnevnoj kremi jer potiče bolje upijanje i iskoristivost, a ujedno je štedi jer kremu u kombinaciji s tonikom možemo nanijeti u manjoj količini. 

Tonik za lice i ostale Dr. Hauschka proizvode za osvježavajuću ljetnu njegu potraži u bio&bio trgovinama!

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.