Gusta, sjajna, zdrava kosa privlači poglede i svatko od nas je želi imati. Kozmetika Afrodita dobro poznaje želje i očekivanja svojih kupaca stoga je predstavila novu kolekciju proizvoda za njegu kose ESSENCE OF NATURE, namijenjenu cjelovitom rješavanju različitih problematika kose i vlasišta.

afrodita essence of nature

Cijela kolekcija oslanja se na Afroditinu tradiciju njege kose koja traje više od 50 godina, na vrhunske prirodne sastojke, ali i iznimne rezultate djelovanja u pogledu različitih problematika kose i vlasišta.

Stoga nije slučajnost da novi proizvodi, osim omiljenih tradicionalnih sastojaka, kao što su kopriva, češnjak i ružmarin, arganovo ulje, aloe vera i bijela glina, sadrže prirodna eterična ulja: ulje metvice, limuna, naranče i ružmarina.

Moć prirodnih formula linije za kosu ESSENCE OF NATURE prekrasno zaokružuju tehnološki razvijene aktivne tvari, kao što su crinipan green, niacinamid, hijaluron, keratin i salicilna kiselina, koje uz potporu znanstvenih istraživanja učinkovito djeluju na kosu.

afrodita essence of nature

Kolekcija obuhvaća četiri jedinstvena šampona u količinski praktičnijoj ambalaži od 320 mililitara, kojom se brend želi približiti i mlađim generacijama kupaca:

ŠAMPON ZA ČIŠĆENJE masne kose s koprivom i bijelom glinom
ŠAMPON ZA JAČANJE protiv opadanja kose s češnjakom i ružmarinom
SMIRUJUĆI ŠAMPON protiv prhuti s crinipanom koji ima antimikrobni učinak
HRANJIVI ŠAMPON za oštećenu, suhu i obojenu kosu s arganovim uljem

 afrodita essence of nature

Osim navedenih šampona, novu Afroditinu kolekciju upotpunjuju još:

BALZAM 2-u-1, koji je istovremeno revitalizirajući balzam i maska s kokosovim uljem i hijaluronom te RUŽMARINOVA VODA za rast i protiv opadanja kose, najpopularniji i najprodavaniji proizvod iz linije.

Sve proizvode predstavila je voditeljica Emina Pršić, koja je tom prilikom istaknula Afroditino održivo i odgovorno postupanje u pogledu prirode, a koje se odražava u ambalaži proizvoda koja se može 100 % reciklirati.

afrodita essence of nature

Prekrasni, kvalitetni i pristupačni Afroditini proizvodi za kosu s prirodnom notom pozivaju da se presele na našu kosu i kupaonske police.

Dostupni su u drogerijama i ostalim prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Afroditinoj web-trgovini:
https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/kosa/essence-of-nature

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.