Američki brend prirodne kozmetike Jane Iredale, koji nosi ime svoje začetnice, u svojoj ponudi ima prekrasne mineralne ruževe i sjajila. Nova sjajila i ruževi sigurno će vas oduševiti prekrasnim mirisom bobičastog voća te velikim izborom nijansi

jane iredale ruževi i sjajila

Raskošni pigmenti novih Jane Iredale ruževa i sjajila za usne kombinirani su s njegujućim prirodnim uljima i ekstraktima voća. Osim što pružaju intenzivnu boju i njeguju usne, prekrasnog su okusa pa ćete uživati imati ih na usnama. Usne njeguje moringa ulje koje hidratizira, vosak iz narančine kore, avokadovo i suncokretovo ulje daju luksuzan osjećaj na usnama. Vitamini A i C te ekstrakt iz zrna kave pružaju antioksidativnu zaštitu. Organski nar i kupina daju jedinstven miris i okus koji zadovoljavaju sva osjetila. Ruževi PureMoist Lipstick su dostupni u 24 dugotrajne nijanse, dok dizajn omogućava lako i precizno nanošenje.

jane iredale ruževi i sjajila

PureGloss sjajila dostupna su u 18 nijansi, a kreirani su u želji da budu najbolja sjajila ikada. "Željela sam stvoriti najbolje sjajilo koje možete zamisliti: ono koje je sjajno, ali ne i ljepljivo, kremasto, ali ne i teško, voćno, ali ne preslatko. Znam da će vas oduševiti nova PureGloss sjajila i izazivam vas da odaberete samo jednu nijansu – poželjet ćete sve.", kaže Jane Iredale.

jane iredale ruževi i sjajila

Luksuzna nova formula je kremasta na usnama i pruža izrazito sjajan efekt bez osjećaja lijepljenja i korištenja sastojaka na bazi petroleja. Umirujuća i hidratantna formula se sastoji od moringa maslaca, voska lotosovog cvijeta i voska narančine kore. Kupina i nar daju odličan okus i miriS te djeluju kao antioksidansi. U spektru boja pokrivene su sve nijanse – od nude boja do boje šljive.

Cijena ruževa: 173 kn, u Dermalogica dućanima

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.