Čudesni cvjetovi i Čarobni listovi dvije su očaravajuće nove blagdanske kolekcije u ograničenom izdanju iz L'Occitanea, koje će vas sigurno oduševiti... Otkrijte ove prekrasne mirise i teksture!

l'occitane čudesni cvjetovi

1. Eau de Toilette Čudesni cvjetovi, 75 ml: miris bajkovite zemlje cvijeća probuđene posebnom čarolijom usred provansalske zime. Iskričave, slasne note crvenih bobica odvest će vas u mirisnu postelju satkanu od latica ruža i božura... Sadrži ekstrakte ruže, božura i maline. Gornje note: iskričava svježina crvenog grejpa i crvenih bobica; Srednje note: raskošan buket ruža i božura; Donje note: dodir bijelog drva i mošusa
Cijena: 304,00 kn

2. Eau de Toilette Intense Roll-on Čudesni cvjetovi, 10 ml: intenzivno putno pakiranje mirisa.
Cijena: 153,90 kn

3. Uljepšavajuće ulje za tijelo i kosu Čudesni cvjetovi, 75 ml: uljepšavajuće ulje njeguje i uljepšava vašu kožu i kosu, obavijajući ih profinjenim čarobnim mirisom ruže, božura i crvenih bobica. Ulje hrani i daje sjaj, a sitne zlatne čestice čine kožu trenutno blistavom i lijepom.
Cijena: 223,20 kn

4. Krema za tijelo Čudesni cvjetovi, 250 ml: nahranite i razmazite svoju kožu Čudesnim cvjetovima!
Krema za tijelo lagane svilenkaste teksture izniman je doživljaj za cijelo tijelo. Vašu će kožu učiniti mekom te profinjeno namirisanom čarobnim mirisom harmonije ruže, božura i bobičastog voća.
Cijena: 254,00 kn

5. Gel za tuširanje Čudesni cvjetovi, 75 ml / 250 ml: gel za tuširanje s miris bajkovite zemlje cvijeća probuđene posebnom čarolijom usred provansalske zime, začarat će vas svojim očaravajućim mirisom. Gel za tuširanje u dodiru s vodom pretvara se u raskošnu mirisnu pjenu koja nježno i bez isušivanja čisti kožu te je obavija očaravajućim mirisom čudesnih cvjetova. Iskričave, slasne note crvenih bobica odvest će vas u mirisnu postelju satkanu od latica ruža i božura...
Cijena (75 ml): 38,50 kn Cijena (250 ml): 104,00 kn

6. Krema za ruke Čudesni cvjetovi, 30 ml: krema obogaćena karite maslacem, hrani i omekšava kožu ruku te ih obavija očaravajućim mirisom čudesnih cvjetova. Sadrži ekstrakte ruže, božura i maline.
Cijena: 57,70 kn

7. Sapun Čudesni cvjetovi, 50 g: sapun s biljnom pjenušavom bazom, nježno i bez isušivanja čisti čak i osjetljivu kožu te je obavija očaravajućim mirisom ruže, božura i crvenih bobica.
Cijena: 26,90 kn

l'occitane čudesni listovi

8. Eau de Toilette Čarobni listovi, 10 ml: toaletna vodica Čarobni listovi dočarava blagdanski provansalski vijenac mirisnih listova, obogaćen čarobnim mirisom citronovca i citrusa te profinjenom mekoćom vanilije s lješnjacima. Praktično pakiranje idealno za svaku torbicu omogućuje vam da osvježite miris kad god poželite tijekom dana.
Cijena: 134,70 kn

9. Piling gel za tuširanje Čarobni listovi, 75 ml / 200 ml: gel za tuširanje obogaćen piling česticama lješnjakovog oraha, u dodiru s vodom pretvara se u raskošnu mirisnu pjenu koja nježno i bez isušivanja čisti i odstranjuje odumrle stanice kože. Koža je profinjeno namirisana čarobnim mirisom citronovca i vanilije s lješnjacima. Primjeren je za svakodnevnu upotrebu. Sadrži ekstrakte citronovca i listova lijeske.
Cijena (75 ml): 38,50 kn Cijena (200 ml): 111,60 kn

10. Mlijeko za tijelo Čarobni listovi, 250 ml: hidratantno mlijeko za tijelo omekšava i pomaže nahraniti kožu. Lagana tekuća njegujuća formula brzo se i u potpunosti upija, obavijajući tijelo čarobnim mirisom citronovca i vanilije s lješnjacima. Sadrži ekstrakte citronovca i listova lijeske.
Cijena: 169,30 kn

11. Krema za ruke Čarobni listovi, 30 ml: krema obogaćena karite maslacem, hrani i omekšava kožu ruku te ih obavija profinjenim čarobnim mirisom citronovca i vanilije s lješnjacima. Sadrži ekstrakte citronovca i listova lijeske.
Cijena: 57,70 kn

12. Sapun Čarobni listovi, 50 g: sapun s biljnom pjenušavom bazom, nježno i bez isušivanja čisti čak i osjetljivu kožu te je obavija čarobnim mirisom citronovca i vanilije s lješnjacima. Sadrži ekstrakte citronovca i listova lijeske.
Cijena: 26,90 kn

l'occitane božićna predstava

Ove godine, L'Occitane je svoju očaravajuću blagdansku kolekciju predstavio na iznimnoj kazališnoj predstavi u zagrebačkom teatru Vidra, predstavi koja je nastala u suradnji s Kazalištem slijepih "Novi život". Čarobnjak i tvorac mirisa Loksi (od L'Occitane), gledatelje je poveo na svjetlucavo, mirisno i šareno putovanje u svijet šumskih vila, cvjetova, drveća i listova...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.