Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera

vichy teint ideal

Svi proizvodi Vichy Teint Ideal objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se stapaju s epidermisom te ga obavijaju svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

TEINT IDEAL TEKUĆI PUDER Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje**. Tehnologija tekuće svjetlosti "Liquid Light Technology" zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

TEINT IDEAL KREMASTI PUDER Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje***. Tehnologija tekuće svjetlosti "Liquid Light Technology" zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

TEINT IDEAL KOMPAKTNI PUDER Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.

TEINT IDEAL BRONČANI PUDER Brončani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

vichy teint ideal
      Na predstavljanju Vichy Teint Ideal linije, Vesna Melkić i Martina Medur iz zagrebačkog make-up studija Beauty&Mess novim su Vichy puderima šminkale primabalerinu Edinu Pličanić i fotografkinju Mare Milin

Cijene:

TEINT IDEAL TEKUĆI PUDER: 162,73 kn
TEINT IDEAL KREMASTI PUDER: 162,73 kn
TEINT IDEAL KOMPAKTNI PUDER: 193,72 kn
TEINT IDEAL BRONČANI PUDER : 193,72 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.