Ako želite nevidljive pore i savršeno glatku kožu isprobajte novu liniju L'Oreala: Derma Genèse njegu i serum za sužavanje pora

derma genesisU 2007. L'Oreal Paris je stvorio Derma Genesis, prvu liniju njege za kožu koja potiče pomlađivanje stanica. Formule ovih proizvoda za njegu kože sadrže Pro-XylaneTM i hijaluronsku kiselinu kako bi se potakla tvorba novih stanica za vidljivo mlađu kožu.

Ovaj potpuno nov i optimističan pristup pomlađivanja stanica u kombinaciji sa sasvim novim teksturama koje u trenu kožu čine mladolikom osvojio je milijune žena: više od 10 milijuna artikala prodano je diljem svijeta u manje od godinu dana!


U početku je koža mlada i glatka. No, s vremenom koža tvori sve manje stanica. Narušena je organizacija stanica na površini kože koja gubi glatkoću, a površina postaje neujednačena: javljaju se borice, pore postaju vidljive, tekstura kože je nejednolika, a put gubi zdravi sjaj.

Tajna uspjeha linije Derma Genesis: kombinacija izuzetnih aktivnih sastojaka. Istraživački centar L'Oreal predstavlja novu tehnologiju koja u potpunosti odgovara koži i koja omogućuje potpuno nov postupak uklanjanja mrtvih stanica. 

Derma Genesis njega za sužavanje pora i glađu kožu sadrži jedinstven spoj hijaluronske kiseline, sastojka Pro-XylaneTM i aktivnog sastojka za mikroeksfolijaciju. Potiče staničnu obnovu, sužava pore i kožu čini glatkom.

SUŽENE PORE - nakon 4 tjedna koža je punija i zategnuta. Pore su vidljivo sužene.

INTENZIVNO GLAĐA KOŽA - neposredno nakon nanošenja koža je glađa: borice nestaju i tekstura kože postaje ujednačenija.

EMULZIJA ZA ZDRAVI SJAJ KOŽE - serum objedinjuje elastomer i silikone raspršene u vodi. Obzirom da je u formi gela, tekstura je vrlo nježna, a njene zlatne i ružičaste mikroperlice koži daju zdravi sjaj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.