Hydra Collagenist prvi je proizvod za njegu kože Laboratorija Helena Rubinstein koji osigurava hidrataciju i djeluje protiv starenja kože; sadrži tehnologiju koja omogućava povećavanje broja "mikro-hvatača" vode  unutar kolagenske matrice

helena rubinstein, hydra collagenist

Pioniri na polju istraživanja kolagena posljednjih deset godina, Laboratoriji Helena Rubinstein otkrili su ulogu kožne kolagenske matrice u hidrataciji: kolagenske strukture zadržavaju vodu duboko u koži. Sinteza ovih molekula smanjuje se već nakon tridesete godine, a kolagenska matrica gubi svojstva i sposobnost zadržavanja vode. Smanjuje se njezina učinkovitost u biološkom kontinuumu: narušen je dotok vode u epidermis. Koža nije hidratizirana, gubi na elastičnosti te se pojavljuju prve bore uzrokovane dehidracijom.

Hydra Collagenist prvi je proizvod za njegu kože Laboratorija Helena Rubinstein koji osigurava hidrataciju i djeluje protiv starenja kože; sadrži tehnologiju koja omogućava povećavanje broja «mikro-hvatača» vode  unutar kolagenske matrice. Oni zadržavaju vodu u površinskom dermisu i tako povećavaju dubinsku hidrataciju, dajući koži vidljivo pomlađeni izgled. Tehnologija Hydra Collagenist pruža rješenje za hidrataciju i borbu protiv starenja kože na dvije ključne razine: u dermisu, gdje zadržava vodu unutar kolagenske matrice, i u epidermisu, gdje je zadržava na površini kože.

INTENZIVNI ANTI-AGEING SERUM S DUBINSKOM HIDRATACIJOM - serum s dvostrukom koncentracijom kolagenskih mikrosfera ima trenutačni i dugotrajni učinak reaktivacije dubinskog hidratiziranja kože. Koža je nakon nanošenja čvršća, a bore uzrokovane dehidracijom su vidljivo smanjene.  Koža svakim danom postaje sve čvršća i glatkija te izgleda puno mlađe. Lagana tekstura koži daje osjećaj dodira s vodom, koji se nakon potpunog nanošenja pretvara u iznimno ugodan osjećaj intenzivne hidratacije.

ANTI-AGEING KREMA S DUBINSKOM HIDRATACIJOM - rezultat vrhunske tehnologije i dostupna je u dvije različite teksture. Upijajuća gel krema pogodna je za sve tipove kože, odmah se upija i na koži ostavlja lagani, osvježavajući osjećaj. Krema bogate teksture posebno je kreirana za suhu kožu. Umiruje i hidratizira, pružajući osjećaj ugode na koži. Hidratacija je trenutna i dugotrajna, bore uzrokovane dehidracijom su smanjene. Koža svakim danom postaje sve mekša. Glatkija i elastičnija, izgleda vidljivo mlađe i sjajnije.

ANTI-AGEING NJEGA KOŽE OKO OČIJU - intenzivna i dugotrajna hidratacija osjetljivog područja oko očiju. Smanjuje bore uzrokovane dehidracijom i aktivno smanjuje znakove umora. Natečenost i tamni koluti oko očiju pomalo nestaju, a oči izgledaju svježije i odmornije.

Hydra Collagenist serum 40ml: 840 kn
Hydra Collagenist creme 50ml: 764 kn
Hydra Collagenist creme yeux 15ml: 473 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.