Avon predstavlja novitet u području hidratacije kože: otkrili su kako vitamin D ojačava zaštitnu barijeru kože i omogućuje dugotrajnu hidrataciju. To su znanje primijenili u Anew Hydra Pro Vita-D kremi za lice, stvorivši formulu koja pomaže aktivirati dnevnu dozu proizvodnje vitamina D u koži

avon anew hydra pro vita d

ANEW Hydra Pro Vita-D krema za lice najnovija je inovacija za njegu kože tvrtke Avon. Nakon otkrića da je vitamin D jedan od ključnih partnera kože za dugotrajnu hidrataciju, u svom su znanstvenom laboratoriju u Suffernu u New Yorku stvorili naprednu formulu koja pomaže aktivirati vitamin D u koži kako bi se ojačala zaštitna barijera i održala hidratacija kože tijekom 72 sata.

avon anew hydra pro vita d

Kao jedan on najinovativnijih brendova kroz povijest njege kože, kreator otkrića poput retinola, protinola i stabiliziranog vitamina C, Avonova ANEW linija sada donosi tehnologiju Pro Vita-D. Za razliku od ostalih krema, ova formulacija konkretno djeluje na aktiviranje vitamina D u površinskim stanicama kože. Vitamin D pomaže u jačanju zaštitne barijere na površini kože i djeluje na elastičnost, neujednačen ton kože i primjetne tanke linije i bore. Kad je riječ o njezi kože, vitamin D je presudan za zdrav izgled i hidratiziran zdravi ten.

avon anew hydra pro vita d

Nakon samo jedne upotrebe Anew Hydra Pro Vita-D kreme koža trenutno izgleda glatko i podatno, uz svježu hidrataciju koja traje cijeli dan. Nakon tjedan dana koža dobiva zdravi sjaj i čvrstoću koja traje. Idealna je za sve dobne skupine, lagane formule bez dodatnih ulja, svježeg mirisa i nježne teksture koja se trenutno upija, doslovno klizi po licu s osvježavajućim osjećajem poput jutarnjeg umivanja.

avon anew hydra pro vita d

"Ponosni smo na još jednu inovaciju koja dolazi iz naših znanstvenih laboratorija i donosi vrhunsku kvalitetu po povoljnoj cijeni, te tako omogućavamo i mlađoj publici, od 25 do 35 godina, da na vrijeme misli na svoju njegu. To je demografska populacija koja se aktivno bavi njegom kože i želi odmah adresirati promjene, svjesni da sada moraju učiniti više - kako bi koža u budućnosti izgledala najbolje", naglašava Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu, i dodaje: "Anew linija donosi vrhunske inovacije u njezi kože koje omogućuju kompletan režim njege, za svaki tip i dob kože. Uz naše stručnjake i savjete, korisnik će uvijek naći što treba. Samo se obratite na pravome mjestu." 

avon anew hydra pro vita d

Anew Hydra Pro Vita-D potražite u Avonovom katalogu, po posebnoj cijeni od 69,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.